Albani Mosaic IPA

Bryggeri: Albani (https://albani.dk/)

Type: Pale Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 5,7 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: (blank)

Toner: Der er ikke mange tone at beskrive i den her øl. Den er domineret primært at bitterheden og så er der et svagt spor af grannåle.

Fylde: Fylden er mest af alt optaget af bitterheden. Efter et par mundfulde får den også lidt tør smag af røg.

Udseende: Klar og dyb gylden med kun lidt skum.

Bitterhedskala: 4

God til: Ikke rigtig noget.

Historien: 

Min beskrivelse: Øllet er flot i glasset med sin meget dybe farve og har en god bitterhed for en IPA, men så stopper den positive oplevelse også der. Det her er ikke nogen dårlig øl, men den er simpelthen for kedelig og den smager stort set kun bittert. Den mindede mig lidt om duften af en billig deodorant, jeg brugte i 90’erne, så er du opmærksom får du lidt duft af grannåle.

Min stjernevurdering: 3

Begrundelse for min vurdering: Skal du drikke en IPA, kan det godt betale sig at bruge lidt mere end hvad den her sixpack med IPA koster. Albani laver en af de bedste pilsnere, så jeg havde ventet mig mere. Den her øl er bare bitter, røget med en duft af billig deo. Den er ikke dårligt. Den er bare kedeligt. Slet og ret.

adminteam
adminteam
Articles: 120