IPA Amarillo & Citra fra Ugly Duck

En meget bitter IPA som er god til mad…

Our Score

Øllet mest fremtrædende fortrin er den kraftige bitterhed, som gør øllet god til mad.

Annonce

.

Bryggeri: Ugly Duck

Type: IPA / Pale Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 5,9 %

Genstande: 1,3

IBU:

Gærtype:

Fra etiketten

IPA Amarillo & Citra we love hops, it is as simple as that! A smooth and well balanced IPA. A beautiful combination of both late en dry hops, Amarillo and Citra build on a golden fresh coloured malty background. Hope you like it!

Toner: Tonerne af det lovede mango og frugt, kan jeg desværre ikke finde. Det syrlige antydning af citron er dog at finde, sammen med noget svagt blomsteragtigt.

Fylde: Der er ikke meget fylde i den her, men til gengæld en ret fremtrædende bitterhed.

Udseende: Lys gul

Bitterhed: (4/5) Fremstår meget bitter

Annonce

.

Min anmeldelse af Amarillo & Citra

Samlet er der ikke meget frugtigt eller blomsternoter at finde, som man måske ellers kunne forvente når det brander den på de humletyper, de har. Tilgengæld er den vinende bitter, hvilket gør øllet god til mad.

Min stjernevurdering: (4/5)

Samlet meget fin øl, og oplevelsen hænger sammen. Personligt kan jeg godt lide meget bitre øl og særligt til mad, hvor det skal brænde lige igennem uden at overtage smagen fra maden. Det kan den her øl. Desværre har den ikke så meget andet at byde på.

Om Amarillo & Citra

IPA Amarillo og Citra fra Ugly Duck er en India Pale Ale (IPA) med en alkoholprocent på 5,9%, tilgængelig i 33 cl glasflasker. Øllen er karakteriseret ved sin brug af humlesorterne Amarillo og Citra, hvilket skaber en skarp og frisk aromatisk profil med noter af citrus, mango, og tropisk frugt. Den afrundes med en tør og forfriskende bitter finish​​ (kilde).

Online anmeldelser af øllen spænder bredt, men den modtager generelt positive bemærkninger. På Untappd har den en rating på 3,6 ud af 5 baseret på mere end 13.000 anmeldelser, hvilket indikerer en god modtagelse blandt brugerne​​. RateBeer-brugere har også anmeldt den positivt, med kommentarer der fremhæver dens søde og frugtagtige aroma med noter af mango, ananas og passionsfrugt, og en smag, der balancerer sødme med bitterhed. Den har en medium krop, er lidt olieagtig i konsistensen med medium kulsyreindhold og en lav alkoholfornemmelse, og den scorer en generel rating på 3.7 (kilde)​​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145