Om Underkapslen.dk og Søren

Hej, jeg er Søren, far til to og en ivrig ølentusiast. Min passion for øl strækker sig fra at nyde en enkelt øl på en fredag aften til afslappede stunder i skyggen af autocamperen. Men min interesse stopper ikke ved blot at nyde disse gyldne dråber. Jeg er også en amatørbrygger, der elsker at eksperimentere med at lave små batches af min egen hjemmebryggede lagerøl og IPA – næsten altid drikkelige og altid et eventyr 😉

Her på underkapslen.dk deler jeg mine oplevelser og, skal vi sige, til tider utrænede anmeldelser af de øl, jeg støder på. Dette projekt startede som et nytårsforsæt for nogle år siden, hvor jeg besluttede mig for at udforske og prøve hver eneste specialøl i Danmark. Med så mange forskellige og fascinerende øl på markedet, havde jeg brug for et sted at dokumentere mine erfaringer og holde styr på min rejse gennem ølverdenen.

På Underkapslen.dk kan du forvente ærlige, jordnære og personlige indblik i de mange forskellige øl, jeg prøver. Fra lokale mikrobryggerier til eksotiske importerede specialiteter – hver øl har sin egen historie, og jeg er her for at fortælle den.

Underkapslen.dk er en dansk hjemmeside, der fokuserer på forskellige typer øl, herunder anmeldelser og information om forskellige mærker og typer. Sitet indeholder blogs om forskellige øltyper som IPA’er, Pilsnere, Sour Ales, Bocks og Stouts. Nogle specifikke eksempler på øl, der er diskuteret på sitet, omfatter “Skovlyst Oktoberfest”, “The Peanut Butter Brownie Chomper (Vegan Vons)” og “Grimbergen Belgian Pale Ale”. Sitet dækker også emner som glutenfri øl muligheder, alkoholfrie øl og information om hvordan man laver øl, hvilket indikerer en bred interesse for forskellige øltyper og bryggestile.

Jeg bad AI om at visualisere mig, og selvom jeg har rødt skæg, er det præcis sådan her jeg ser mig selv…

UnderKapslen.dk co/ SpørgDyrlægen.dk

Lyøvænget 66

5500 Middelfart

CVR: 33817681