To Øl Brokilde Blonde

En sød og afrundet blonde med klare toner af banan…

Our Score

Brokilde Blonde er en god og sammenhængende oplevelse med sødmen og uden bitterhede, og med en frugtagtig smag af primært banan. Som sådan en god nok øl, den er bare ikke lige min smag.

Annonce

.

Bryggeri: To Øl

Type: Blonde Ale

Indhold: 75 cl

Styrke: 6,0 %

Genstande: 3,75

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype:

Fra etiketten

A crisp, fruity and refreshing blonde ale. Brewed with a solid handful of organic wheat in To Øl City, Svinninge, Denmark.

Toner: Fremtrædende oplevelse af banan blandet med noget, der kunne være ananas-agtigt, men uden det syrlige.

Fylde: Øllet har en frugtig sødmen. Den er vel hvad man ville kalde “rund”.

Udseende: Lys guls og svagt uklar.

Bitterhed: Opleves ikke bitter (2/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Brokilde Blonde

Samlet er Brokilde Blonde en god oplevelse hvor det frugtige banan/ananas smelter sammen med en slags “blød og rund” sødmen. Sorry, jeg hader de betegnelser, man jeg har ikke andre ord for det.

Min stjernevurdering: (3/5)

Jeg er nok ikke den rigtige til at vurdere sådan en type øl, må jeg erkende. Jeg synes den her er en god oplevelse, men samtidig synes jeg ikke det har så meget med øl at gøre – jo altså, men hvorfor skal øl smage af banan? Og hvor bliver bitterheden af? Det er smagspræferencer, det ved jeg, og lidt mere fugleperspektiv, er det en god og sammenhængende øl …hvis man kan lide banan.

Om Brokilde Blonde

To Øl Brokilde Blonde er en belgisk blonde ale, der fremhæver distinkte smagsnoter af nellike og banan fra gæren, koriander og sumak tilsat under brygningen, samt et hint af farve og sødme fra munich malt. Den anvender tyske noble humler for en antydning af krydderi. Øllen er let og moderat i alkoholindhold, hvilket gør den letdrikkelig, og har en afbalanceret mellem maltsødme og en krydret gærkarakter, der efterlader en behagelig eftersmag​ (To Øl)​​ (Fadølsforsyningen)​.

Brokilde Blonde modtager generelt positive anmeldelser online, med en rating på 4.6 baseret på over 500 anmeldelser. Denne høje score indikerer, at mange øldrikkere nyder dens komplekse smag og forfriskende karakter​ (To Øl)​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145