Grimbergen Belgian Pale Ale 

Bryggeri: Carlsberg (https://www.grimbergenbeer.com/)

Type: Pale Ale

Indhold: 75

Styrke: 5,5 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Grimbergen Belgian Pale Ale er en moderne Belgian Pale Ale med såvel modne som friske frugtsmage samt aroma af citrus, lime og tropisk frugt. Dette gør den en kompleks med særdeles drikkelig og forfriskende øl med en let bitterhed, tør humle med en perfekt humle sammensætning. Aromaerne og bitterheden fra humlen komplementerer Grimbergen gærens krydrede og frugtige noter på smukkeste vis.

Toner: Det hele starter med en meget overvældende duft og smag af banen. Derfra starter noget citrus-agtigt – måske lime. Bitterheden til sidst er ikke fremtrædende, men tydeligt nok for typen af øl.

Fylde: Banan-smagen er meget fremherskende sammen med en ret udtalt sødmen. Afslutning er kortfattet.

Udseende: Klar tåget strågul med kun lidt skum

Bitterhedskala: 3

God til: Det ved jeg faktisk ikke

Historien: 

Min beskrivelse: Smagsoplevelsen hænger ret godt sammen her og er en lidt pudsig blanding af belgisk-stil og bitter pale ale.

Min stjernevurdering: 3

Begrundelse for min vurdering: Hvis du har læst med på bloggen her før ved du, at jeg ikke er meget fan af Grimbergen serien. Jeg kan ikke så godt klare den overvælgende sødmen og den fremtrædende oplevelse af banen. Det er som sådan ikke dårligt øl, men den belgiske stil har aldrig rigtigt være min stil. Jeg er glad for en Pale Ale dog, og det redder den her lidt.

adminteam
adminteam
Articles: 145