Jacobsen Påske Pale Ale: Anmeldelse og data

Krydsning mellem højtidsbock og ret klassisk IPA…

Our Score

Bryggeri: Carlsberg/Jacobsen

Type: Pale Ale

Indhold: 75 cl

Styrke: 5,5 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Blommegul pale ale med læskende sprød maltfylde og frisk bitterhed. Øllet byder på lette noter af malt, fulgt af forårsfriske strejf af citrus-frugter, hyldeblomst og underspillet frugtighed.

Annonce

.

Toner: Desværre kan jeg ikke finde de blomster og frugt-noter, som man har reklameret. Der er noget sødt mere i retning af blomme og hindbær. Med lidt god vilje antydning af vanilje, men hyldeblomst, er der i hvert fald ikke i min.

Fylde: Fylden er passende for en påskeøl – stor og rund i mangel af bedre ord. Uden at den opfylder helt det reklamerede er den dog nuanceret, men uden et blive til en konkret smag af én bestemt frugt.

Udseende: Ravgylden og klar.

Bitterhedskala: 3-4 / 5

Annonce

.

Anmeldelse Jacobsen Påske Pale Ale

Min stjernevurdering: (4/5)

Bitterhedskala: 4-5

Min beskrivelse: Oplevelsen er en pudsig blanding mellem det lidt “fede” og “dybe” i en bock, som er klassisk for jule- og påskeøl, men med bitterheden fra Pale Ale. Samlet hængder det sammen og er en meget sjov ide, men desværre også lidt jævn.

Min stjernevurdering: 4

Begrundelse for min vurdering: Det er ikke en hemmlighed, at jeg holder meget af Jacobsen-øl, og den her øl er bestemt ikke dårlig. Det er en pudsig blanding, og helt oplagt at tage med til påskefrokost. Den har det søde man forventer af påskebrug, og det bitre, der gør den god til mad. Desværre har man nok også sigtet på at ramme et lidt bredere publikum, i det oplevelsen er lidt jævn.

Om Jacobsen Påske Pale Ale

Jacobsen Påske Pale Ale er en amerikansk inspireret ravgylden ale, der præsenteres som en frisk og læskende øl med en rig duft af citrus og hyldeblomst. Denne øl benytter Cascade-humle, som vokser i det nordvestlige hjørne af USA, og byder på en maltfylde med frisk bitterhed samt lette noter af malt og brød, efterfulgt af rige noter af citrus, hyldeblomst og frugtighed. Det er et velhumlet alternativ til den klassiske lyse påskebryg og anbefales som en frisk tørstslukker til det klassiske frokostbord .

Pint Pleasee har Jacobsen Påske Pale Ale en gennemsnitlig rating på 3.4. Anmeldelserne spænder bredt, med ratings der varierer fra 2.0 til 4.0, hvilket indikerer en varieret modtagelse blandt ølentusiaster. Enkelte anmeldelser fremhæver øllen som en rigtig god påskebryg, ideel til påskemiddagen, mens andre er mere moderate i deres bedømmelse​​.

Disse anmeldelser og beskrivelser giver et billede af en øl, der balancerer tradition og innovation med sin unikke brug af humle og malt for at skabe en forfriskende og velhumlet smagsoplevelse. Hvis du er interesseret i sæsonbetonede øl eller leder efter en speciel øl til påskebordet, kan Jacobsen Påske Pale Ale være et spændende valg at udforske.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145