Anarkist Alkoholfri Mighty Mild Ale

Udrikkelig. Jeg håber bare, at jeg fik én, der var dårlig…

Our Score

Oplevelsen var oprigtigtalt ubehagelig. Øllet var surt som eddiske eller ringe sour ale, og havde en oplevelse af hundefoder og aksebæger over sig. Jeg overvejde virkelig om jeg havde fået én, der var dårlig.

Annonce

.

Bryggeri: Anarkist

Type: Ale / Alkoholfri

Indhold: 44 cl

Styrke: 0,5 %

Genstande: 0,1

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

En mørkglødet alkoholfri øl, fuld af smag inspireret af den engelske Mild Ale. En fuldfed maltsmag, engelsk humle og en lækker mundfylde.

Toner: Syr som eddike

Fylde: Kraftig lugt af hundefoder og smag af askebæger

Udseende: Mørkebrun

Bitterhed: …?

Annonce

.

Min anmeldelse af Mighty Mild Ale

Jeg håber simpelthen at jeg fik en dårlig øl, der var fejlgæret, for ellers er det her skidt. Første oplevelse var samme lugt som der kommer ud af posen når du lukker op for hundefoder. Det må være malten. Derfra var smagen sur som citronsyre eller eddike og som man ellers kun finder den i sour ales. Jeg smagte ikke meget på den, og hældte resten ud.

Min stjernevurdering: (1/5)

Den er decideret udrikkelig.

Om Mighty Mild Ale

Anarkist Alkoholfri Mighty Mild Ale er en mørk alkoholfri øl med en alkoholprocent på 0,5%. Den er inspireret af den engelske Mild øltype, som traditionelt har været lav på alkohol. Denne øl er maltdrevet og indeholder forskellige engelske malttyper. Den er designet til at udvide sortimentet af alkoholfrie øl og tilbyde en ny oplevelse for dem, der søger en mørkere, alkoholfri øl​​​​ (kilde).

Anarkist Alkoholfri Mighty Mild Ale har modtaget blandet feedback fra online brugere. På Untappd har den en rating på 2.4 ud af 5 baseret på 536 ratings og anmeldelser​​. På Pint Please har den en lidt højere rating på 2.79 ud af 5, baseret på 3 ratings og anmeldelser​​. Disse ratings tyder på, at mens nogle måske nyder øllen, finder andre den måske ikke helt op til deres smag.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145