Willemoes Påskebryg

Lidt jævn påskeøl med sødmen og en let bitter eftersmag…

Our Score

Oplevelsen er ret klassisk bock-øl med noget sødmen og lidt bitterhed. EN fin øl, men så heller ikke mere end det.

Annonce

.

Bryggeri: Willemoes

Type: Bock (påskeøl)

Indhold: 50 cl

Styrke: 6,5 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Undergæret

Fra etiketten

Willemoes er brygget som en hyldest til søhelten Peter Willemoes fra Assens. Fra en ung alder var hans liv dedikeret til kampen for Danmarks frihed. Med samme stolthed og ære som Willemoes kæmpede for sin sag, brygger vi vores serie af Willemoes specialøl med hver sin unikke smag. Willemoes Påskebryg er en fyldig undergæret og langtidslagret øl med en frisk og cremet smag med fine aromaer af sød karamel og malt og en behagelig let bitter eftersmag.

Toner: Med lidt god vilje finder der noget, der minder om æblecider, men du skal ville finde det.

Fylde: Primært en karamelagtig sødmen

Udseende: Gylden og klar.

Bitterhed: (3/5) Fremstår middel-bitter.

Annonce

.

Min anmeldelse af Willemoes Påskebryg

Generelt en meget klassisk bock-type øl, der ikke er meget andet end andre øl af denne type. En klassisk sødmen af noget karamel-agtigt og uden egentlig noter af noget. Bitterheden reder oplevelsen lidt, hvis du skal bruge øllet til mad.

Min stjernevurdering: (3/5)

Samlet jo altså ikke nogen dårlig øl, men en lidt jævn oplevelse, der ikke rigtig vækker følelser. Den kan hvad den skal, men er så heller ikke vildere.

Om Willemoes Påskebryg

Willemoes Påskebryg, fra Bryggeriet Vestfyen, modtager blandede anmeldelser online. På Untappd har den en vurdering, der viser, at nogle brugere anser den for at være en af de bedre påskebryg de har smagt, mens andre kommentarer er mere neutrale. Det beskrives generelt som en fyldig, undergæret øl med en frisk og cremet smag, og fine aromaer af sød karamel og malt, samt en behagelig let bitter eftersmag​​ (kilde).

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145