Brugervilkår for underkaplsen.dk

Velkommen til underkaplsen.dk. Læs venligst disse brugervilkår nøje igennem, da de indeholder vigtige oplysninger om dine juridiske rettigheder, retsmidler og forpligtelser.

1. Accept af Vilkår

Ved at bruge underkaplsen.dk, accepterer du at være bundet af disse brugervilkår. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, må du ikke bruge hjemmesiden.

2. Indhold og Ansvar

Indholdet på underkaplsen.dk er baseret på personlige erfaringer og meninger og må ikke opfattes som opfordring til at forbruge alkohol. Vi forsøger at sikre, at informationerne er præcise og opdaterede, men vi garanterer ikke for nøjagtigheden af disse oplysninger.

3. Annoncer og Affiliate Links

Hjemmesiden kan indeholde reklamer, der er leveret af tredjepart, for hvilke vi ikke er ansvarlige for indholdet. Desuden kan hjemmesiden indeholde affiliate links. Disse links vil være tydeligt markeret, og vi modtager muligvis provision for køb foretaget gennem disse links.

4. Ophavsret

Alt indhold på hjemmesiden, herunder tekster, grafik, logoer og billeder, er beskyttet af ophavsret og tilhører underkaplsen.dk eller dets licensgivere. Indholdet må ikke kopieres, reproduceres, genudgives eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse.

5. Ændringer af Vilkårene

Vi forbeholder os retten til at ændre disse brugervilkår til enhver tid. Eventuelle ændringer vil være effektive umiddelbart efter offentliggørelsen på hjemmesiden.

6. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til disse vilkår, bedes du kontakte os på soren [AT] underkapslen.dk.

Disse vilkår blev sidst opdateret den januar 2024.