Are You Not Entertained fra Magnify Brewing Company

En øl, der leger at den er sur økologisk æblecider…

Bryggeri: Magnify Brewing Company

Type: Imperial Sour Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 11,0 %

Genstande: 5,5 genstande

Gærtype: Spontangæret

Fra etiketten: ”We know we’ve taken these sours to new levels and put out some crazy flavor combinations – here’s the next one that’s sure to entertain. This 11% sour was conditioned on watermelon, cherry, coconut and Madagascar vanilla beans. ”

Toner: Vanilien fra beskrivelsen gemmer sig i smagen. Det er rigtigt nok Smagen af vandmelon er ingen steder at finde. Tilgengæld synes jeg mest, det smager af æblecider.

Fylde: Fylden udgøres svagt af sødmen fra vanillie, men er ellers mest domineret af det sure.

Udseende: Orange, rødlig gylden og uklar. Stort set uden skum, men med hidsigt brus.

Bitterhedskala: Ikke bitter (1/5)

God til: Med den meget cideragtige fornemmelse, vil jeg tro at den kunne være god til en varm frokost fra det Nordfranske køkken – ej, undskyld. Simpel men velsmagende mad som hel kylling med ris og en salat med vinigrette.

Min beskrivelse: Samlet smager den her mest som en æblecider lavet på vildgær. Der er dog oplevelsen af vanilie iblandt, der giver en lille smule dybde. Smagen er meget dominerende, og ikke noget, de bare lige slynger ned. Samlet er det en god og helstøbt oplevelse, men med kun to smagsnuancer, jo selvfølgelig heller ikke så svær at arbejde med.

Min stjernevurdering: Middelmådig (3/5)

Min begrundelse for vurderingen: Dette er som sådan en god oplevelse og en vellavet øl, synes jeg. For én, der bedst kan lide øl, der er så bitter, at det føles som en lussing, så er det her sure stads en særlig oplevelse. Jeg er ikke umiddelbart fan, men jeg kan godt værdsætte at den er godt lavet.

Dog skuffer den noget i det, at den ikke holder hvad min lover på etiketten. Tilgiv mig min ignorance, hvis jeg bare ikke forstår den her type øl, men jeg oplever den som en øl, der egentlig helst ville have været en landcider på vildgær fra en kælder i Normandiet.

adminteam
adminteam
Articles: 145