Anarkist Berliner Weisse Tropical Sour

En skingrende sur juice-oplevelse…

Our Score

Sikkert en god sour ale, men da jeg ikke kan lide øltypen, kan jeg heller ikke personligt give den så høj karakter. For mig opleves den mere som tropisk morgenjuice, der er stået længe nok til at begynde at gære. Beklager.

Annonce

.

Bryggeri: Theodor Schiøtz Brewing Company

Type: Sour Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 4,0 %

Genstande: 0,9

IBU: 5

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Forfriskende, perlende, syrlig og sød med frugtige noter fra både hvede og tilsætningen af mango og passionsfrugt. Lactobacillus er med til at give en kompleks aroma, der gør denne øl både forfriskende og spændende at drikke.

Toner: Den frugtige oplevelse er rigtig nok beskrevet. Jeg oplever det nu mere som “ananas” end mango, men den smager klar på samme måde som tropisk morgenjuice.

Fylde: Der er en svag sødmen efter det syrlige, men ellers oplever man ikke meget sødmen.

Udseende: Uklar næsten grumset, orange uden skum, næsten som juice.

Bitterhed: (1/5) Opleves overhovedet ikke bitter.

Annonce

.

Min anmeldelse af Berliner Weisse Tropical Sour

Som øl er det en pudsig oplevelse, fordi den er tyktflydende som juice, næsten smoothie-agtig. Udseendet er grumset og oplevelsen er prikkende og næsten surmælksprodukt agtig syrlighed. Jeg finder ikke den reklamerede sødmen, men det er rigtig med det perlende og tropiske juice.

Min stjernevurdering: (3/5)

Jeg anderkender, at jeg nok ikke er den rigtige til at anmelde sour ales som den her. Jeg kan simpelthen ikke lide dem. Jeg synes mere, det føles som en juice der har stået så længe, at den er begyndt at gære. Jeg kan bedre lide øl. Når det så er sagt, er det her ikke nogen egentlig dårlig øl, og den er sikkert ganske god for sin type …jeg ved det bare ikke.

Om Berliner Weisse Tropical Sour

Anarkist Tropisk Sour er en Berliner Weisse brygget af Theodor Schiøtz Brewing Company. Denne øl er kendetegnet ved sin gyldne, uklare farve og en tydelig duft af mango og passionsfrugt. Den har en frisk og perlende mundfølelse med en syrlig og sød smag, hvor mango og passionsfrugt dominerer. Øllen er let balanceret med næsten ingen bitterhed, hvilket gør den til en perfekt sommerøl​​.

Øllen har en alkoholprocent på 4,0% og en IBU (International Bitterness Units) på 10, hvilket betyder, at den har lav bitterhed. Den er ideel som aperitif, med snacks, eller til retter som stegt fisk, skaldyr, salater og krydrede retter​ (Forside | Anarkist)​.

Anmeldelserne af Anarkist Tropisk Sour er blandede. På Untappd har øllen en gennemsnitlig bedømmelse på omkring 3,1 ud af 5 baseret på over 1500 ratings. Brugerne beskriver den generelt som en “frisk og syrlig øl” med “lækre frugtnoter,” men nogle nævner også, at den kan være lidt for syrlig for deres smag​ (Untappd)​​ (Untappd)​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145