Påskeæg fra Thisted Bryghus

RImelig standard bock-øl med dyb sødmen og karamel-oplevelse.

Our Score

Blandt mange gode øl skilder den her sig desværre ikke meget ud. Den er sød og en lille smule frugtig, og det passer til stilen. Ud over det, er der desværre ikke meget andet at sige.

Annonce

.

Bryggeri: Thisted Bryghus

Type: Bock

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,8 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

En kvalitetsøl udklækket på Thisted Bryghus. Mere malt, mere humle og længere lagringstid – ganske enkelt. Rigtig glædelig påske.

Toner: Meg et sød oplevelse af fersken og noget andet syrligt.

Fylde: En del karamelsødmen.

Udseende: Dyg gylden og klar.

Bitterhed: (2-3/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Påskeæg

Samlet er Påskeæg-øl en lidt uinteressant oplevelse. Der er en dyb sødmen som man ville forvente af af guldøl og bocks, men der er ikke så meget andet. Der er så mange gode øl om budet, og den her har måske nok det, man forventer, men ikke noget ud over det sædvanlige.

Min stjernevurdering: (3-4/5)

Den lidt jævne oplevelse, giver en lidt jævn karakter.

Om Påskeæg

Thisted Bryghus’ økologiske påskeøl “Påskeæg” har fået positive anmeldelser blandt ølentusiaster. Øllen beskrives som en fyldig og velafbalanceret bryg, der kombinerer undergær og rige mængder malte med en afstemt bitterhed fra sydtysk humle. Den har en alkoholprocent på 5,8% og er kendt for sin økologiske produktion​ (VildMedVin)​​ (Voldby Købmandsgaard)​.

Anmeldere på VildMedVin.dk giver øllen en gennemsnitlig vurdering på 4,3 ud af 5, hvor de fremhæver dens passende sødme og bitterhed, der gør den ideel til påskefrokosten​ (VildMedVin)​.

I en blindsmagning fra podcasten “Det’ Jo Bare Øl” blev Thisted Bryghus’ Påskeæg også vurderet positivt. Smagspanelet bemærkede, at øllen har en god balance og en behagelig eftersmag, hvilket gør den til en populær påskeøl blandt de danske bryggerier​ (Podtail)​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145