Pulp Art Hazy IPA fra Brooklyn Brewery

Masser af frugt med lidt flad afslutning…

Our Score

Pulp Art Hazy IPA fra Brooklyn Brewery er en overgæret Pale Ale med en middel bitterhed og smagsnoter af tropisk frugt som mango og ananas. Øllet fremstår som frugtrigt og forfriskende, men med en let flad afslutning. Brugere på Untappd giver den en rating på ca. 3,6/5, hvilket indikerer en generelt positiv modtagelse, men nogle bemærker en mangel på balance i smagen.

Annonce

.

Bryggeri: Brooklyn Brewery (produceret af Carlsberg)

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 6,0 %

Genstande: 2,5

IBU: 35 (middel)

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten

Pulp Art blends beer and art with billboard sized notes of tropical fruit and a soft finish it’s a hazy IPA for the people.

Toner: Der er mange toner at gå på opdagelse i. Der er klar noget tropisk frugt som mango, passion og ananas over smagen. Der er også en ret tydelig vaniljer over det. Smagen slutter i noget syrlig citron.

Fylde: Fylden er desværre lidt forsvindende, men smagen slutter af i noget syrligt, der er meget spændende.

Udseende: Strågul

Bitterhed: (4/5). Bitterheden er meget fremtrædende da der ikke rigtig er fylde til at opveje den.

Annonce

.

Min anmeldelse af Pulp Art Hazy IPA

Generelt en spændende øl med mange toner af forskellige frugt og blomster. Den del er nuanceret og interessant. Desværre stopper det meget der, da smagen derfra mest bare er bitterheden og det fader ud i en skuffelse.

Min stjernevurdering: (3/5)

Oplevelsen starter rigtig godt, men ender desværre meget skuffende. Det hænger med andre ord ikke rigtig sammen og mangler balance.

Om Pulp Art Hazy IPA

Brooklyn Brewery’s Pulp Art Hazy IPA er en New England eller Hazy IPA med en moderat bitterhed, hvilket afspejles i dens IBU-værdi på 35. Denne øltype er kendt for sin frugtagtige og saftige smagsprofil. Ifølge brugernes anmeldelser på Untappd, er Pulp Art generelt godt modtaget. Den beskrives som en forfriskende øl med noter af ananasjuice, moden mango og citrusfrugtkød, hvilket gør den til en populær valg for dem, der foretrækker en mindre bitter IPA med fremtrædende frugtagtige smagsnuancer. Her får den ca. 3,6 (af 5) i rating. For mere detaljerede anmeldelser og brugeroplevelser kan du besøge Untappds hjemmeside.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145