Fulla IPA (anmeldelse og data)

En forsigtig IPA uden det store postyr…

Our Score

Bryggeri: Frejdahl (Vestfyns)

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,7 %

Genstande: 1,9

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten: Fulla har en nebulistisk gylden farve, der just gemmer sig under en snehvid skumkrone. Aromaen er præget af det friske forår med noter af blomster, lime, stikkelsbær og fyrretræ. Luk øjnene, mærk den nordiske gudinde Fulla med det gyldne bånd om hovedet og giv dig hen til sansefulde forårsfornemmelser.

Toner: Lidt syrligt i retning af citron eller lemon. Fyrretræ kan jeg ikke finde

Fylde: Der er en begrænset sødmen at spore, men eller er fylde midt i smagen ikke meget fremtrædende.

Udseende: Klar og dyb gul

Bitterhedskala: (4/5)


Fulla IPA anmeldelse

Min stjernevurdering: (3/5)

Samlet er Fulla en meget fredelig IPA med nogen sødmen. Som sådan ikke nogen dårlig øl, men nærmeste lidt jævn. Da den ikke har meget andet at byde på bliver bitterheden mere fremtrædende. Det passer godt til typen og jeg kan godt lide den del, men skal du introducere en IPA-begynder til typen, vil den risikere at blive en træls oplevelse.

Min begrundelse for vurderingen: Det er ikke nogen dårlig øl, men der er simpelthen for lidt at byde på, og bitterheden bliver eneste oplevelse her.

Ifølge brugeranmeldelser har Fulla IPA en citronagtig smag med hints af lime og grønne stikkelsbær og en moderat bitterhed fra humlen. Nogle brugere bemærker, at den er let at drikke, men ikke særligt spændende, mens andre fremhæver dens behagelige og afbalancerede smagsprofil​​. På Pint Please har Fulla IPA en gennemsnitlig rating på 3,5 ud af 5, hvilket indikerer, at den generelt er godt modtaget af øldrikkere​​.

adminteam
adminteam
Articles: 145