Willemoes Påske Ale

Dyb øl med antydning af rosin og lakrids…

Our Score

Samlet hænger øllet sammen i smagen som primært byder på noget, der minder om rosiner og lakrids, men øllet fremstår også lidt kedeligt.

Annonce

.

Bryggeri: Willemoes

Type: Ale (eller måske mere bock)

Indhold: 50 cl

Styrke: 8,0 %

Genstande:

IBU:

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten

Willemoes er brygget som en hyldest til søhelten Peter Willemoes fra Assens. Fra en ung alder var hans liv dedikeret til kampen for Danmarks frihed. Med samme stolthed og ære som Willemoes kæmpede for sin sag, brygger vi vores serie af Willemoes specialøl med hver sin unikke smag. Willemoes Påske Ale er en kraftig og fyldig overgæret øl med en aromatisk smag af blommer og rosiner, blandet med mørk karamel og et strejf af lakrids.

Toner: Jeg kan godt være med på smagen af rosiner. Det er faktisk ret præcist.

Fylde: Fylden er søg og lakridsagtigt

Udseende: Dyb gylden og næsten klar

Bitterhed: (2/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Williemoes Påske Ale

Williemoes Påske Ale er en meget sød og dyb øl. Jeg kan ikke finde “blommerne” i smagen, men rosiner og lakrids står faktisk rigtig pænt frem. Oplevelsen er blød og rund i mangel af bedre ord, og gør ikke meget væsen af sig. Samlet ikke så opsigtvækkende, men fin øl. Men drik den ikke til påskefrokosten. Det vil nok blive for meget med den sødmen og dybde. Til osten kunne den måske være god.

Min stjernevurdering: (3/5)

Samlet hænger oplevelsen sammen, men øllet fremstår også lidt kedeligt.

Om Williemoes Påske Ale

Williemoes Påske Ale fra Bryggeriet Vestfyen har en rating på 3.1 ud af 5 baseret på over 2000 bedømmelser på Untappd, hvilket indikerer en generelt positiv modtagelse blandt ølentusiaster​​. Folk, der har smagt øllen, har lagt vægt på dens karakteristiske smagsnoter, såsom daddel og sveske, en markant bitterhed, og nogle finder den en smule usædvanlig​​. Dens profil og smagsnoter gør den til et interessant valg for dem, der søger en påske ale med dybde og karakter (kilde).

For mere detaljerede anmeldelser og personlige oplevelser med Williemoes Påske Ale, kan sider som Gode Drikke og Untappd være gode steder at udforske. Disse kilder giver indsigt fra et bredt spektrum af øldrikkere, fra casual nydere til dedikerede entusiaster, hvilket giver en rundere forståelse af øllens modtagelse.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145