Miami Vice Pale Ale

En lidt mangelfuld IPA…

Our Score

En ellers spændende ide, men som ikke rigtig bliver til noget, og jeg sidder tilbage med fornemmelsen af, at nogen må have glemt et eller andet. Jeg kan i hvert fald ikke følge hypen.

Annonce

.

Bryggeri: Ugly Duck

Type: American Pale Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: %

Genstande: 4,7 %

IBU: 35

Fra etiketten

Miami Vice Pale Ale fra Ugly Duck er en forfriskende øl med hints af citrus, tropiske frugter og grape. De forskellige frugter dominerer både i duft og smag sammen med fyrretræ og en moderat bitterhed. Nyd den spændende specialøl fra Ugly Duck til festlige lejligheder i godt selskab, eller bland forskellige varianter i en gavekurv sammen med lakrids, chokolade og nødder, og giv den i værtsgave.

Toner: Der er ikke meget toner over oplevelsen, men jeg finder lidt frugtigt af en slags og en duft, der minder mig om basilikum.

Fylde: Fylde, har den ikke rigtig, men med lidt god vilje, kan du finde noget sødmen.

Udseende: Svagt uklar og dyb gul.

Bitterhed: (4/5). Opleves meget bitter.

Annonce

.

Min anmeldelse af Miami Vice

Smagen af citron og så ikke meget meget mere – Smager lidt som en bitter citronsodavand. På den måde kommer bitterheden til at stå alene. Passer selvfølgelig til typen af øl, men den føles ufærdig og ser er der noget smag af gærd i afslutningen.

Der må mangle et eller andet…

Min stjernevurdering: (2/5)

Om Miami Vice

Ugly Duck Brewing Co. udspringer fra det fynske Indslev Bryggeri. Bryggeriet ønskede et nyt sted, hvor de kunne bryde grænserne for den traditionelle ølbrygning. Ugly Duck eksperimenterer hele tiden med nye og forskellige slags øl – med smag for kvalitet og kreative tanker og idéer som guideline.

Miami Vice Pale Ale fra Ugly Duck Brewing Co. har fået blandet feedback. På Untappd, har denne øl en rating på 3,4 baseret på over 12.000 anmeldelser​​. Yderligere, ifølge oplysninger fra Pint Please, har Miami Vice Pale Ale en gennemsnitlig bedømmelse på 3.4. Anmeldelserne varierer, med nogle brugere der giver positive kommentarer om øllets smag, mens andre er mere kritiske, hvilket afspejles i de specifikke ratings, der spænder fra 2.2 til 3.8​​.

Disse anmeldelser illustrerer, hvordan individuelle smagspræferencer kan variere betydeligt, og at Miami Vice Pale Ale fra Ugly Duck Brewing Co. appellerer til mange, men ikke nødvendigvis til alle.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145