Cloud 9 Wit fra To Øl

Appelsenskal, der mest opleves som citron og en bitter eftersmag…

Our Score

Øllet giver en lidt blandet oplevelse, der lidt starter citronsodavand og ender i en bitter eftersmag. En sjov oplevelse, men ikke noget, jeg vender tilbage efter.

Annonce

.

Bryggeri: To Øl

Type: Witbier

Indhold: 33 cl

Styrke: 4,6 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype:

Fra etiketten

A soft and euphoric wit brewed with orange peel.

Toner: Smagen af appelsin er fremtrædende, eller faktisk oplever jeg den mere som citron.

Fylde: Fylde har denne øl ikke meget af, men den har en “rund” følelse i mangel af bedre ord. Men ikke noget specifik i samgen.

Udseende: Strågul uklar

Bitterhed: (4/5) Øllet opleves meget bitter, da der ikke er så meget andet.

Annonce

.

Min anmeldelse af Cloud 9 Wit

Første oplevelse er meget i retning af en citronsodavand, men med en ret markant bitter smag.

Min stjernevurdering: (2-3/5)

Desværre bliver det oplevelsen lidt flad og den frugtige citron-agtige oplevelse, der skulle have været appelsin, går ikke rigtig i spænd med det bitre. Samlet hænger det ikke rigtigt sammen.

Om Cloud 9 Wit

To Øls Cloud 9 Wit har modtaget forskellige anmeldelser, som samlet giver et billede af en vellidt, men også til tider blandet modtagelse. På Untappd har Cloud 9 Wit en vurdering på 3.4 ud af 5 baseret på 6000 anmeldelser, hvilket indikerer en generelt positiv opfattelse blandt drikkerne​. En anmelder fra BeerPal gav den variant med mango en score på 3.6, og noterede dens stærke aroma af mango og appelsinskal, sammen med en ikke-overvældende sødme, krydret og humlet afslutning, samt en bitter eftersmag​​ (kilde).

Disse anmeldelser peger på, at To Øl Cloud 9 Wit er en øl med markante smagsnoter, hvor især frugt og krydderier spiller en central rolle. Øllens popularitet kan variere baseret på individuelle smagspræferencer, især hvad angår frugtagtige og krydrede øltyper. Generelt synes folk godt om den, selvom der kan være nogle få, der finder den mindre tilfredsstillende.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145