Boston American Pale Ale fra Thisted Bryghus

Bryggeri: Thisted Bryghus

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,8 %

Genstande:

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten: “Boston American Pale Ale er en velhumlet gylden ale, brygget med de tre amerikanske humletyper Chinook, Amarillo og Simcoe. I duften får man aromaer af citrus og grape, og i munden kommer der behagelige noter af harpiks og orangeblomster, efterfulgt af en markant men behagelig bitterhed. Boston American Pale Ale er en øl, der er en oplevelse i sig selv, men den egner sig også glimrende som ledsager til både danske frokost- og middagsretter samt til krydret orientalsk mad.

Toner: Det der citrus er meget fremhærskende. Det er mest i retning af citron. Bitterheden i øllet givet det rigtignok mindelser på grape, men salve grape-smagen, kan jeg ikke finde.

Fylde: Der er ikke meget fylde i den her, men der er noget sødmen og noget fersken-agtigt ganske svagt midt i.

Udseende: Uklar gylden næsten rødlig

Bitterhedskala: (4/5) Meget bitter

God til: Som andet IPA går den her godt til det meste mad, skulle jeg mene. Der er godt blus på øllet, så der er noget, der sætter sig imod, og dus skal ikke være bange for at sætte den sammen med noget, der smager af noget. Jeg ville vælge en god grill-bøf med masser af sovs og kål til.


Boston American Pale Ale anmeldelse

Min stjernevurdering: (4/5) Fremragende.

Den syrlige smag dominere meget, men passer godt med resten af oplevelen. Den er ikke helt så fint nuanceret, som reklameret og fylden i midten forsvinder lidt. Bitterheden til sidst passer rigtig godt til øltypen og resten af oplevelsen.

Min begrundelse for vurderingen: Boston American Pale Ale er en rigtig god øl. Den overrasker ikke vældigt, men den er en god oplevelse, der rent faktisk tør smage af noget, og én jeg nyder at købe igen til mad og gæster

adminteam
adminteam
Articles: 145