Jacobsen El Dorado IPA

En lidt spag og temmelig bitter oplevelse…

Our Score

Både fylde og omfanget af frugt, er overreklameret efter min mening. Der er noget fersken over smagen, og øllet er meget bittert, men derudover, er der ikke så meget andet.

Annonce

.

Bryggeri: Carlsberg / Jacobsen

Type: Pale Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 4,0 %

Genstande:

IBU: 28

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Gylden hazy Session IPA me den rig duft af citrus og eksotiske frugter. En forfriskende og frugtug smag med en sprød bitterhed – perfekt til det krydrede og saltede køkken.

Toner: Der er ikke meget andet end noget fersken-agtigt at finde i den her. Der er ikke meget eksotisk over det.

Fylde: El Dorado har ingen fylde.

Udseende: Klar og gylden gul.

Bitterhed: (4/5) Opleves meget bitter.

Annonce

.

Min anmeldelse af El Dorado IPA

Samlet er denne øl en lidt flad oplevelse. Der er rigtig nok noget frugtigt i den, men den er langt fra så fyldig, som det er beskrevet. Derfra opleves øllet noget bitter, da der ikke er så meget andet, at balancere det op med.

Min stjernevurdering: (2/5)

Jeg synes El Dorado IPA er en skuffende oplevelse. Jeg er med på, at en Session IPA skal være mere afdæmpet end andre pale ales, men man har mest bare trukket noget fra, uden at tilføje noget andet. Efter den hurtige afslutning af ferskensmagen, er øllet bare bitter, og så er der ikke så meget mere.

Om El Dorado IPA

Jacobsen El Dorado IPA er en Session IPA med en alkoholprocent på 4,0%. Den er kendt for sin friske og tropiske smag, der inkluderer noter af citrus, melon, papaya og eksotiske frugter. Øllet er brygget med fem forskellige amerikanske humlesorter, herunder El Dorado, Citra, Simcoe, Mosaic og Ekuanot, hvilket giver den en harmonisk balance mellem sødme og bitterhed​ (Pint Please)​​ (Jacobsen)​.

Generelt har anmeldelserne af Jacobsen El Dorado IPA været blandede. På Pint Please har den en gennemsnitlig bedømmelse på 3,1 ud af 5, baseret på brugeranmeldelser, hvor nogle roser dens let drikkelige natur og eksotiske smagsprofil, mens andre finder den mindre imponerende og lidt tynd​ (Pint Please)​. På RateBeer er den blevet beskrevet som en forfriskende øl med en vis industriel fornemmelse, og den får en samlet bedømmelse omkring 2,9-3,1 ud af 5​ (RateBeer)​.

På Untappd har øllet ikke fået mange anmeldelser, men den generelle opfattelse er, at den er en velsmagende IPA med noter af citrus og tropiske frugter, hvilket gør den velegnet til sommerbrug og som ledsager til diverse retter som burritos, thaisupper og grillmad​ (Untappd)​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145