Økologisk New England IPA fra Danevang

Økologisk, dansk IPA…

Bryggeri: Skanderborg Bryghus

Type: IPA

Indhold: 50 cl

Styrke: %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Økologisk New England IPA fra Danevang er en skøn øl, som har et uklart udseende. Den har en frugtig aroma samt en dejlig frisk og mild smag af juice kombineret med en snert af mango og citrusfrugt. Nyd New England IPA til et velsmagende måltid eller sammen med gode venner på terrassen en lun sensommeraften

Toner: Min første tanke ved smag og duft, var faktisk et minde fra en spa, hvor der var noget sæbe med samme duft. Ved nærmere eftertanke var det citronen. Jeg kan ikke finde mangoen i smagen, men citronen er meget fremtrædende.

Fylde: Der er ikke meget fylde, men en mild forbigående sødmen inden bitterheden sætter ind.

Udseende: Klar og lys gylden uden ret meget skum

Bitterhedskala: Passende bitter (4/5)

God til: En sommerdag, frokost eller en ostemad, der ikke smager af for meget.

Min beskrivelse: Danevirke New England IPA er en fredelig øl, der ikke gør meget væsen af sig. Endda mere fredelig end deres anden IPA. Den syrlige citron er fremtrædende og bitterheden er begrænset (for typen).

Min stjernevurdering: Kedelig (2/5)

Min begrundelse for vurderingen: Dette her er faktisk en flad IPA, jeg er godt klar over, at der skal være frugt i New England, men når citronsaft, er det eneste øllen har at byde på, bliver det lidt kedeligt.

Bitterheden, der hører til i den her slags øl, er også tam i det og det hele hænger ikke rigtig sammen.

Jeg er ikke på et niveau, hvor jeg vil kræve pengene tilbage, men selvom jeg altid ville foretrække en IPA, vil jeg nok gå efter noget andet, hvis den her var i udbudet. Der er simpelthen for mange gode mikrobryg herhjemme til, at den her kan konkurrere og min tid.

adminteam
adminteam
Articles: 145