Middelfart Håndbryg: Marsvinet IPA Galaxy

IPA fra minibryggeri i Middelfart…

Bryggeri: Kring Chokolade

Type: India Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,7 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: …intet ud over adressen

Toner: Der er noget “lime” og “fersken” over den her øl.

Fylde: Jeg tror, at fylden i den her øl oftest ville beskrives med “vanille”. Det er ikke den vanille jeg bruger i alamanden, men skidt, så siger vi det.

Udseende: Lys gul og let plumret, når bundfaldet kommer med. Den først skummede voldsomt, da jeg hælde op, men faldt hurtigt til ro og efterlader.

Bitterhedskala: Passende bitter (4/5)

God til: Det mest mad, hvis du spørger mig.

Min beskrivelse: Middelfart Marsvinet er en IPA, jeg godt kan drikke flere af. Den er let og frugtig, og glider ned som den er. Den to-delte smag af lime og fersken, gør den interessant, og så kommer bitterheden rullende, som det sømmer sig for denne type øl

Min stjernevurdering: Over middel (4/5)

Min begrundelse for vurderingen: Jeg kan jo virkelig godt lide en øl, der holder hvad den lover. Denne øl holder sig til sin kategori og hænger harmonisk sammen.

Samtidig overrasker den ikke videre, og bliver ikke én jeg husker om mange år. Jeg vil helt sikkert købe den som en gave-ting til en ølelsker en gang mere. Det er trods alt en øl du ikke kan få så mange steder, og det gør den særlig. Den er god nok til at en ølkender også vil synes om den.

Skal jeg have fint besøg dog, ville jeg nok gå efter en af mine 5-stjerner, der alle kan noget ekstra og særligt.

adminteam
adminteam
Articles: 145