Snublejuice To Øl

x

Bryggeri: To Øl

Type: Pale Ale

Indhold: 330 cl

Styrke:  4,5 %

Genstande:

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten: “Du finder næppe en øl med et navn, der rammer mere plet end ”Snublejuice”, denne glutenfri Session Indian Pale Ale, der godt kan sende tankerne mod den spøjst vakkelvorne gangart folk af og til udvikler efter lidt for meget ”juice”. Den er brygget med tre forskellige slags humle, navnlig Citra, Mosaic og Simcoe, som giver den en let bitter karakter med en vis sødme i smagen af eksotiske frugter. En rigtig lækker og frisk IPA, der ryger ganske let ned og i modsætning til sit navn ikke snubler på sin færden!

Toner: Der er fuld smæk for juice-oplevelsen med fornemmelser af blomster, honning og frugt.

Fylde: Der er ikke meget fylde, men smagen slutter af på den markant bitterhed.

Udseende: Uklar og skummel gul og ingen skum.

Bitterhedskala: (4/5)

God til:


Snublejuice Session Pale Ale anmeldelse

Min stjernevurdering: Fabelagtig (4/5)

Snublejuice fra To Øl er en meget parfumeret oplevelse og visuelt tager ikke alt for godt ud. Der er lidt mosevand over den. Samlet hænger oplevelsen sammen og øllet følger sin kategori godt. Den bliver også solgt som en blomster-oplevelser og spiller med åbne kort, men du skal være til det, før det bliver godt.

Min begrundelse for vurderingen: Generelt en god oplevelser, der lever op til de forventninger, man har sat. Der er fuld skrald på smagende og bitterheden passer til øltypen.

adminteam
adminteam
Articles: 145