Brewdog Punk IPA

Den her er klart en af de bedre, jeg har smagt…

Bryggeri: Brewdog

Type: India Pale Ale

Indhold: 66 cl

Styrke: 5,6 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Post modern classic. The Beer that started it all.

Toner: Der er en klar oplevelse af noget fersken og sommerblomster/honning i den her. Den er let og samtidig vinende bitter.

Fylde: Fylden består primær af den frugtagtige fersken i midten.

Udseende: Dyb gylden og uklar, nærmest rød. Prikker længe, men næsten uden skum

Bitterhedskala: 4-5

God til: Der skal noget til, at hamle op med den her øl. Jeg tror jeg ville gå efter kødretter og stærk ost. Der kan dog godt være plads til tapas eller wraps og anden mad hvor smagen er mere sammensat. Det giver frugt-oplevelsen nemlig fint plads til

Historien: 

Min beskrivelse: Den her er klart en af de bedre, jeg har smagt. Om den topper listen kommer nærmest kun an på om dine preferancer er lime eller fersken-smag i din øl. Bitterhen passer til jeg var godt underholdt.

Min stjernevurdering: 4,5-5

Begrundelse for min vurdering: Jeg har ikke noget at udsætte på den her øl. Den er virkelig god. Skal den score 100 % på point, skal den måske tilbyde noget lidt ekstra. Det synes jeg ikke den gør. Det er en klar vinder i min bog, men mest fordi den bare smager godt og passer til stilen. Skal jeg være helt i skyerne, mangler den lige den sidste gode overraskelse, man ikke havde forventet.

adminteam
adminteam
Articles: 145