Miller Genuine Draft

Lækker og tilgængelig lys lager…

Our Score

Miller Genuine Draft er en øl, der fokuserer på tilgængelighed og drikkelighed snarere end en kompleks smagsoplevelse. Den bliver dermed drikkelig for de fleste, men lægger ikke op til at vi skal gå på opdagelse.

Annonce

.

Bryggeri: Miller Brewing Company, Molson Coors Beverage Company

Type: Lys Lager

Indhold: 33 cl og 50 cl

Styrke: 4,7 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info – under 10?)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

4x filtered for exceptional smoothness

Toner: Der er egentlig ikke mange “toner” af noget særligt. Det er helt rigtig at den er “blød” og afrundet dog.

Fylde: Der er en mild sødmen, som passer meget fint. Der er ikke meget andet i smagen, så den afdæmpede oplevelse gør oplevelsen “afrundet”.

Bitterhed: (2/5) Fremstår ikke særlig bitter.

Udseende: Klar og meget lys gul, med begrænset skum.

Annonce

.

Min anmeldelse af Miller Genuine Draft

Først er oplevelsen faktisk meget anonym, og der er ikke meget ølsmag at gå på opdagelse i, men som en lys lager passer det jo meget godt til typen. Man har fået en meget mild og afdæmpet sødmen til at passe til den absolut begrænsede bitterhed. Det er altså en øl, der kan gå mange steder uden at gøre nogen fortræd – smagsmæssigt.

Min stjernevurdering: (5/5)

Jeg var først lidt delt og viste ikke hvad jeg skulle synes. Efterhånden som jeg smager mig frem, er jeg faktisk imponeret over oplevelsen. Personligt ville jeg gerne have lidt mere ØL-oplevelse, men for typen passer det hele sammen.

At lave en øl i pilsner/lys lager klassen og faktisk få sødme og “afrundethed” til at passer sammen og blive så “smooth”, er godt klaret.

Om Miller Genuine Draft

Miller Genuine Draft Light Lager er kendt for sin lette og friske smag. Ifølge anmeldelser på BeerAdvocate, har øllen en score på 56 ud af 100, baseret på 732 anmeldelser, hvilket indikerer blandede følelser blandt øldrikkere. Den gennemsnitlige rating er 2.32 ud af 5, hvilket tyder på, at mens nogle nyder dens lette karakter, finder andre den måske ikke særligt bemærkelsesværdig.

En anmelder på RateBeer, gav den en rating på 2.8 ud af 5, og beskrev den som en let øl med minimal hop eller kornkarakter, let at drikke, og med en gylden gul farve. Denne anmeldelse antyder, at Miller Genuine Draft er en øl, der fokuserer på tilgængelighed og drikkelighed snarere end komplekse smagsnoter.

Sammenfattende synes meningerne om Miller Genuine Draft Light Lager at variere online, med nogle der værdsætter dens lette og forfriskende natur, mens andre måske søger mere dybde og karakter i deres ølvalg.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145