Drekker Blacklight Syndicate Double IPA

Fabelagtig IPA

Bryggeri: Drekker Brewing Co

Type: Pale Ale

Indhold: 470 cl

Styrke:  8,3 %

Genstande:

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten: Blacklight Syndicate is a super tasty big ol’ double IPA brewed with a whole bunch of oats & spelt, and hopped with Citra, Mosaic, and Azacca for some ultra juicy citrus & melon notes

Toner: Der er tydeligt noget æblecider og fersken over frugtsmagen. Melonen synes jeg ikke, at jeg kan smage.

Fylde: Lige før bitterheden sætter ind, kommer en pudsig tør røget fornemmelse, der går over i vanille og karamel til sidst.

Udseende: Lys gul med sparsomt skum.

Bitterhedskala: (4/5)

God til:


Blacklight Syndicate Double IPA anmeldelse

Min stjernevurdering: Fabelagtig (5/5)

Drekker Brewing Company har skabt en øl, der har fanget opmærksomheden hos flere anmeldere. Øllen har en hazy, gylden farve med en cremet, hvid skumtop. Aromaen og smagen er præget af citrus- og tropiske frugter såsom appelsin, ananas, papaya og guava. Øllen har en passende sødme og en let bitterhed, der resulterer i en samlet god smag. Anmelderne beskriver også en fyldig konsistens og en passende mængde karbonering. Overall, en vellykket øl, der opfylder forventningerne.

Min begrundelse for vurderingen: Blacklight Syndicate er en rigtig god oplevelse, hvor der er noget at gå på opdagelse i, hvis man gider. Det er lykkedes at få mere end bare en enkelt “citrus” note ind, sammen med at bitterheden ikke bare bliver en tør fornemmelse. Sødmen til sidst passer godt til resten og bliver aldrig dominerende.

adminteam
adminteam
Articles: 145