Anarkist Hazy Juicy DIPA

Lidt kedelig og lidt usammenhængende…

Our Score

En bitter videreudvikling af en tidligere “succes”. Hvad den mangler på “juicy” har den til gengælde på bitterhed, men oplevelsen er ubalanceret og usammenhængende – den her øl er også en ommer, hvis du spørger mig.

Annonce

.

Bryggeri: Royal Unibrew / Anarkist

Type: Pale Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 7,5 %

Genstande:

IBU: 55

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

En moderne IPA med masser af power. Hazy Juice DIPA byder på et frugtugt humlebillede med eksotiske noter og høj drinkability. En perfekt ledsager til mexicansk mad, theilandsk med og ander krydrede verdenskøkkener.

Toner: Jeg er usikker på, hvad “eksotiske noter” betyder, men med lidt god vilje kan man finde noget, der minder om passionsfrugt eller fersken.

Fylde: Der er ikke rigtig nogen fylde, men den er i hvert fald bitter.

Udseende:

Bitterhed: (4/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Anarkist Hazy Juicy DIPA

Den er minder rigtig meget om Anarkist Juicy Galaxy Hazy Double IPA, men som jeg kan forstå, er Hazy Juicy DIPA ikke den samme. Det er måske en videre udvikling. Samlet er der dog ikke så meget “juicy” at komme efter, og det er en bitter oplevelse. Det kan jo være godt nok, og det er da også en DIPA, men så må det gerne få modspil og hænge bedre sammen med resten af smagene.

Min stjernevurdering: (3/5)

Der er ikke så meget at komme efter, det er en lidt kedeli oplevelse og den “power” man reklamere med, kan øllet ikke rigtig fremvise. Der er en god passende bitterhed, men hele oplevelsen hænger desværre ikke rigtig sammen.

Om Anarkist Hazy Juicy DIPA

Anarkist Double IPA, også kendt som Anarkist Hazy Juicy DIPA, er en kraftig og frugtig øl brygget af Theodor Schiøtz Brewing Company under Royal Unibrew. Øllen har en alkoholprocent på 7,3% og en bitterhed på 55 IBU. Den er brygget med humler som Simcoe, Mosaic, Citra og den australske Galaxy, hvilket giver en intens aroma af tropiske frugter, citrus og bær. Den indeholder også laktose for at give en fyldig og cremet krop​ (Untappd)​.

Anmeldelser af Anarkist Double IPA varierer, men generelt får den en blandet modtagelse. På Untappd har den en gennemsnitlig score på 3,48 ud af 5 baseret på omkring 1940 anmeldelser. Mange brugere fremhæver dens frugtige og søde smag, som nogle finder for dominerende og sød til at passe godt med mad​ (Untappd)​.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145