Brooklyn Pilsner Crisp Lager

En jævn lager-øl, der godt er frisk som lovet, men bitter som en IPA…

Our Score

Crisp Lager er en frisk og syrlig oplevelse, der primært bare smager bittert og fremstår næsten som en IPA. Var det ikke, hvad du gik efter, vil du blive skuffet. Der findes langt bedre pale ales, du kan vælge.

Annonce

.

Bryggeri: Brooklyn Brewery

Type: Lager / Classic

Indhold: 50 cl

Styrke: 4,6 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten

Crisp, bright and instantly refreshing, this is a pilsner inspired by Brooklyn and brewed for all.

Toner: Minder lidt om en tynd citronvand, så der er lidt citrus.

Fylde: Der er ikke rigtig nogen fylde at snakke om. Det syrlige går straks over i bitterheden.

Udseende: Meget lys gul og helt klar med snehvidt skum.

Bitterhed: (4/5) Fremstår meget bitter

Annonce

.

Min anmeldelse af Pilsner Crisp Lager

Crisp Lager er en frisk og syrlig oplevelse, der primært bare smager bittert. Øllet starter med en kortvarig syrlig oplevelse lidt hen ad en tynd citronvand. Herfra går den direkte over i en tydelig bitterhed, og jeg er ikke enig med andre online, at der er “let smag af malt”. Bitterheden fremstår næsten som en IPA. Det kan jeg normalt godt lide, men var det ikke, hvad du gik efter, vil du blive skuffet.

Min stjernevurdering: (2/5)

Samlet er det Crisp Lager en jævn og lidt uinteressant oplevelse. Det mangler klar den smag af malt en classic lager skal have. Samtidig bliver bitterheden så fremtrædende, at du lige så godt kan drikke en god IPA – og her findes der klart bedre alternativer. Også fra Brooklyn.

Om Pilsner Crisp Lager

Brooklyn Pilsner Crisp Lager modtager generelt positive anmeldelser og har en score på 81 ud af 100 baseret på 20 bedømmelser på BeerAdvocate. Den beskrives som en forfriskende gylden lagerøl, brygget i den stil, som var favoriseret af New Yorks bryggere før forbudstiden. Øllen indeholder tyskdyrkede Perle- og Hallertauer-humler, der giver en skarp, sprød humlekarakter. Overordnet set betragtes den som en harmonisk afbalanceret øl, der er både forfriskende og rig på smag, med en lys guld gul farve, et let sløret udseende, og en duft der åbner op med dampet byg og en let maltethed (kilde)(kilde).

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145