Brooklyn Special Effects Alkohol-fri

Bryggeri:  Brooklyn Brewery, brygges på licens af Carlsberg (https://brooklynbrewery.com/)

Type: Alkoholfri

Indhold: 0,355 cl

Styrke: 0,4 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Special Effects is a hoppy lager with an unexpected piney aroma and pleasantly bitter finish. It tastes just like a regular beer, but therien lies the special effect.

Toner: Når du ved det, kan man godt finde tonen af fyr, ellers synes jeg den starter lidt sødt. Derfra over i en næsten IPA-agtig humle-bitterhed.

Fylde: En mundfuld er let og læskende med en tydelig bitterhed til sidst. Det er dog ikke korrekt, som der står etiketten, at øllen smager som almindelig øl. Ikke sammenlignet med dansk øl

Udseende: Dyb gylden med tyndt sparsomt skum, men prikker længe på tungen og i kinderne.

Bitterhedskala: 3-4

God til: Dens lethed gør den til en god øl i solen, til picnic eller sushi.

Historien: 

Min beskrivelse: Det er meget let min favorit alkoholfri øl til dato. Den går fuldstændig fri af den trælse brændte slutsmag, mange andre alkoholfri øl har, men det er ikke korrekt at den smager som almindelig øl i øvrigt. Den er let og frisk og jeg kunne snildt drikke en håndfuld på en varm sommeraften.

Min stjernevurdering: 5

Begrundelse for min vurdering: Det er nemt den bedste alkoholfri øl, jeg har smagt. Særlig kan jeg lide, at de i stedet for at efterligne andre øl, har skabt noget helt særligt. I stedet for at få øllen til at smage som noget, den ikke er, har de skabt noget unik i kategorien. De skriver noget andet på etiketten, og det skuffer mig, men nu er det jo ikke den, vi er kommet for, og det trækker ikke ned i oplevelsen.

adminteam
adminteam
Articles: 120