Jacobsen Yakima IPA: Anmeldelse og data

Fabelagtig IPA. Frisk og bitter med er snært af gran.

Bryggeri: Carlsberg/Jacobsen

Type: Pale Ale

Indhold: 50 og 33 cl

Styrke: 6,5 %

Genstande: …og 1,4

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten: Juiceagtig orangegylden IPA. Snerpende frisk, rund maltfylde og efterbitterhed. Eksotisk duft af tropisk frugt og citrus.

Toner: Den starter frisk som lovet, og hvis du leder lidt efter det, har IPA’en også en snært af gran. Smagen går hurtigt over en klar bitter IPA-smag.

Fylde: Øllet er sammenhængende mellem start og slutning og den er frisk med frugtagtig smag og klar pale ale-bitterhed.

Udseende: Gylden, skummer en del og bruset holder ok

Bitterhedskala: 3-4 / 5

God til: Jeg elsker jo en god IPA til min burger. Andet grillmad og barbecue, vil også være godt. Ellers kan den lidt tungere ende af det indiske køkken og wok også bruges. Jeg drikker den også nogle gange bare sammen med en stor pose sour creme and onion chips …hvis jeg er alene hjemme.

jacobsen yakima India Pale Ale
Jacobsen Yakima India Pale Ale

Jacobsen Yakima IPA: Anmeldelse

Min stjernevurdering: (5/5)

Bitterhedskala: 4-5

Min beskrivelse: Som med de andre fra Jacobsen er dette en af mine favoritter. Jeg ville egentlig helst støtte de små steder og frasige mig glæden ved det store bryggeri, men isoleret set på øllet, så er det bare godt håndværk.

Det hele hænger sammen og den frisk frugtagtige smag passer godt sammen med en ret så betydelige bitterhed i øllet – dog uden at de falder i forårsøl/hvedeøl-fælden som Svaneke Amarican Pale Ale gør.

Min stjernevurdering: 5

Begrundelse for min vurdering: Det er bare en god øl, der smager af godt håndværk. Og så holder de sig til kategorien. Måske er jeg bare kedeligt, men jeg kan godt lide at få en øl, der holder hvad den lover.

adminteam
adminteam
Articles: 120