Lagunitas California IPA

Lidt spag IPA, men med passende bitterhed…

Our Score

Lidt uinteressant IPA med kun mild frugtig oplevelse, men en passende bitterhed …og ikke så meget andet.

Annonce

.

Bryggeri: Lagunitas Brewing Company

Type: Pale Ale

Indhold: 35,5 cl

Styrke: 6,2 %

Genstande: 1,4

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Well rounded. Hop-forward. Premium beer.

Toner: Jeg kan finde noget sødmen i starten af smagen, som måske kan minde lidt om vanilje. Ellers er der ikke så meget at finde.

Fylde: Fylden er kun ganske svagt frugtig, men ikke noget bestemt, at sætte fingeren på. Der er ikke ret meget.

Udseende: Strågul og svagt uklar.

Bitterhed: Virker ret bitter, da der ikke er så meget andet (4/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Lagunitas IPA

Generelt ikke noget dårlig øl, men samtidig heller ikke det store at gå på opdagelse i. Der er en mild sødmen og en svag aroma af noget frugtigt uden at det gør så meget væsen af sig.

Min stjernevurdering: (3/5)

Hvis du er gla for det bitre i en IPA, som jeg er, men uden at ville have andet, er det her et meget godt valg. Smagen er sammenhængende og passende bitter for typen, men så er der heller ikke så meget andet at sige.

Om Lagunitas IPA

En anmelder på Ølmærket beskriver Lagunitas IPA som en frisk og simpel øl med en unik bitterhed. Anmelderen noterer, at øllen ikke er specielt bitter i starten, men bitterheden intensiveres efterfølgende. Den har en rav-agtig farve og en aroma, der ikke er særligt frugtig. Anmeldelsen slutter med en positiv tone, hvor skribenten anerkender øllens anderledes bitterhed og drikkelighed, og giver den en score på 8 ud af 10​​.

VinePair fremhæver Lagunitas IPA for dens balance, med en smag, der ikke er for bitter eller for saftig. Den beskrives som en øl, du ville ønske at drikke og blive ved med i flere runder, uden at den imponerer moderne craft beer-drikkere.

Craft Beer & Brewing giver Lagunitas IPA en høj score på 92/100, og noterer, at den har en unik, men subtil humlesmag med noter af hvidvin, pære og druesaft. Øllen har en intens humlesmag og en bitter, men balanceret finish. Anmelderne værdsætter dens hoppy karakter og bemærker, at en smule mere maltkarakter ville være godt​​.

Draft Magazine beskriver Lagunitas IPA som perfekt balanceret med en smag af citrus og harpiks. Denne IPA anses for at være overvældende, men yderst balanceret, med en fremtrædende bitterhed og et hint af malt. Den er også populær til madparring, især med krydrede retter som tacos og burgere, samt tunge og fede fødevarer som pølser og stegt kød.

Samlet set får Lagunitas IPA generelt positive anmeldelser for dens balance mellem bitterhed og maltsmag, med en distinkt og ikke-overvældende aroma. Den er populær blandt øldrikkere for sin drikkelighed og alsidighed i madparring, selvom nogle kritikere bemærker, at den måske ikke vil imponere de mest krævende craft beer-entusiaster.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145