Thy Økologisk Humle

En absolut god pilsner, der kan lidt mere end andre…

Our Score

Thy Øko Humle Pilsner er en rigtig fin pilsnerøl, der kan lidt mere end andre af samme slags, og give lidt ekstra på bitterheden.

Annonce

.

Bryggeri: Thisted Bryghus

Type: Pilsner

Indhold: 33 cl

Styrke: 5,8 %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten

Økologisk Humle er Thisted Bryghus’ luksusudgave af økologisk pilsner. Mere økologisk malt og Perle humle giver, udover en højere indbrygningsprocent, denne øl mere smag og fyldighed end pilsneren. Det er en øl, der går rigtig godt til en god frokost, men faktisk kan den bruges til det hele.

Toner: Det starter forsigtigt som ved andre pilsnere, men der er noget frugtagtigt, der minder mig om fersken.

Fylde: Fylden er primært det frugtige fersken og noget røg og bitterhed til sidst.

Udseende: Klar, lys, gult og med rigeligt skum.

Bitterhed: Temmelig bitter af en pilsner at være (3/5)

God til: Som med pilsner er denne øl anonym nok til at gå til rigtig mange ting. Alt fra en kølig øl i skyggen uden andet, over frokost og som afslutning, en aften hvor du bare har fået for meget af vin.

Annonce

.

Min anmeldelse af Thy Økologisk Humle

Thisted Thy Pilsner er en god oplevelse. Den kan noget andet end en metervare-pilsner. Den har både noget røget og bitter til slut, og undgår samtid en alt for brændt smag. Med den lidt frugtagtige fornemmelse går Thisted også fri af det søde, de kommer i Classic og andre lager øl. På den måde holder de sig i kategorien og tilføjer alligevel noget, man kan gå på opdagelse i.

Min stjernevurdering: (/5)

Jeg er tit ude med riven efter øl, der slår sig op på noget de ikke er, eller som kalder sig et, men faktisk er noget andet. Et eksempel er Tuborg NUL en hovedrystende oplevelse. Det er forvirring – ikke fornyelse. Her har man formået at tilføje noget, der er lidt mere spændende en almindelig pilsner, der bare smager af mere af det samme, men altså uden at man har forladt sin kategori. Det er fornyelse uden forvirring. Det vinder point i min bog. Thisted Thy Øko Humle Pilsner er en god øl.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145