Tuborg NUL mango & passion

En sodavand der prøver at være øl uden at blive nogen af delene…

Bryggeri: Tuborg (Carlsberg)

Type: Alkoholdfri

Indhold: 50 cl

Styrke:  0 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: En forfriskende, alkoholfri aromafuld øl med frugtjuice. Tuborg NUL Mango Passion har milde bobler og smagen er domineret af mango/passion med et strejf af malt. Saftig, boblende og forfriskende unden nogen mærkbar bitterhed.

Toner: Helt tydeligt mango. Passionsfrugten skal man vide er der, for at kunne smage.

Fylde: Tja, ikke rigtig. Kan smagen af mange have fylde? Så er det i sødmen altså.

Udseende: Lys gul og uklar.

Bitterhedskala: Bitter (0/5)

God til: En børnefødselsdag eller en tur på stranden.

Min beskrivelse: Altså, drikken, der kom ud af dåsen smagte godt, men det er ikke øl! Det er en sodavand. Jeg kan som sådan godt lide den …hvis jeg havde købt en sådanvand, der skulle smage af is ved stranden. I så fald havde den været fabelagtig, og trækker fuldt point. Men det er ikke en øl.

Min stjernevurdering: Kan ikke vurderes (0/5)

Min begrundelse for vurderingen: Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal vurdere en sodavand om imod øl. Altså som skrevet, smager den godt, men ikke som øl. Smagen er god, men jeg kan ikke vurdere den her som en øl – det er det simpelthen bare ikke.

Om igen Tuborg.


adminteam
adminteam
Articles: 145