Edelweiss Wheat Beer

Sød øl med et strejf af banan…

Type: Hvedeøl

Indhold: 50 cl

Styrke:  4,9 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Edelweiss Wheat er en hvedeøl med et hint af urter fra alperne.

Toner: Både duft og smag har et svagt strejf af banan. Ellers er den mest ganske lidt krydret og har ikke så meget af den “frugtagtige” smag som hvedeøl ellers har. Der er desuden lidt syrlighed, som man med god vilje kan kalde citron.

Fylde: Det primære i smagen domineres af en betydelig sødme, der har lidt karamel over sig.

Udseende: Svagt uklar og meget lyst gylden med mild, men blivende skum

Bitterhedskala: Bitter (2/5)

God til: Jeg forestiller mig en fortorvscafé med et tæppe om benene. Du kan nok højst spise lidt nødder eller noget fredeligt tapas, hvis ikke det skal overdøve øllet i hvert fald.

Min beskrivelse: Samlet er den her en lidt pudsig oplevelse. Den har ikke ret meget at byde på, men hænger faktisk meget godt sammen. Den har en meget fremtrædende og dyb sødmen, som gør én tørstig efter mere.

Min stjernevurdering: Middel (3/5)

Min begrundelse for vurderingen: Dette er som sådan ikke nogen dårlig øl, og oplevelsen er god. Personlig er jeg ikke meget til helt så søde øl, og smagen af banan trækker også ned hos mig. Det bliver næsten for kvalmende inden jeg når bunden.

Det kan måske være din stil, men det er ikke min.

adminteam
adminteam
Articles: 145