Skovlyst gylden IPA

Bryggeri: Van Pur (https://skovlyst.com/)

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,5 %

Genstande:

Gærtype: 

Fra etiketten: Denne india pale ale var det allerførste bryg jeg lavede på Skovlyst bryghus. Den kraftige humleduft, som dengang stod op fra kedlerne er stadig kendetegnet for vores IPA, som hilser ganen velkommen med en forfriskende bitterhed og tydelig humlearoma af citrus, blomster og nåletræ.

Toner: Jeg kan godt finde en antydning af citrus i smagen, fordi det står på etiketten. Resten er bare IPA-bitterhed.

Fylde: Fylden er en ret flad fornemmelse, så der er ikke så meget at skrive om her..

Udseende: Klassik gul øl stort set uden brug og frarøvet alt skum

Bitterhedskala: 4

God til:

Historien: 

Min beskrivelse: Øllet går ikke meget væsen af sig og prøver at klare sig igennem på bitterheden alene. Humlen gør det godt for typen, men der er ikke så meget andet at komme efter.

Min stjernevurdering: 2

Begrundelse for min vurdering: Jeg er ærlig talt noget skuffet over den her. Jeg havde glædet mig til den, men fik en flad overraskelse. Måske var min bare dårlig det ved jeg ikke, men ud over en klassisk IPA-bitterhed, som trods alt passer godt til type, er der intet videre godt at sige om smagen. Den smager ikke grimt – slet ikke. Den er bare kedelig.

adminteam
adminteam
Articles: 120