Skovlyst Gylden IPA

Fylden er en ret flad fornemmelse…

Bryggeri: Van Pur (https://skovlyst.com/)

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,5 %

Genstande:

Gærtype: 

Fra etiketten: Denne india pale ale var det allerførste bryg jeg lavede på Skovlyst bryghus. Den kraftige humleduft, som dengang stod op fra kedlerne er stadig kendetegnet for vores IPA, som hilser ganen velkommen med en forfriskende bitterhed og tydelig humlearoma af citrus, blomster og nåletræ.

Toner: Jeg kan godt finde en antydning af citrus i smagen, fordi det står på etiketten. Resten er bare IPA-bitterhed.

Fylde: Fylden er en ret flad fornemmelse, så der er ikke så meget at skrive om her..

Udseende: Klassik gul øl stort set uden brug og frarøvet alt skum

Bitterhedskala: 4

God til:

Historien: 

Min beskrivelse: Øllet går ikke meget væsen af sig og prøver at klare sig igennem på bitterheden alene. Humlen gør det godt for typen, men der er ikke så meget andet at komme efter.

Min stjernevurdering: 2

Begrundelse for min vurdering: Jeg er ærlig talt noget skuffet over den her. Jeg havde glædet mig til den, men fik en flad overraskelse. Måske var min bare dårlig det ved jeg ikke, men ud over en klassisk IPA-bitterhed, som trods alt passer godt til type, er der intet videre godt at sige om smagen. Den smager ikke grimt – slet ikke.

Den er bare kedelig.

Om Skovlyst Gylden IPA


Skovlyst er et bryggeri, der er kendt for sin variation af øl, herunder IPA’er, der er blevet populære blandt øldrikkere. Deres gylden IPA er en del af et sortiment, der inkluderer flere forskellige øltyper, hvoraf nogle er alkoholfrie. Bryggeriet har fokus på at producere kvalitetsøl, som er inspireret af skovens naturlige ingredienser. Dette har ført til en bred vifte af øl, hvor de blandt andet tilbyder Skovlyst IPA 0,5%, en alkoholfri variant, der er prissat konkurrencedygtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten​ (Sluktørsten)​.

For at få en ide om, hvad folk synes om Skovlyst’s øl, kan man kigge på anmeldelser på sider som Untappd, hvor forskellige øl fra Skovlyst, såsom deres Wild Boar Rhum Ale, modtager ratings og kommentarer fra brugere. En specifik anmeldelse beskriver en af deres øl som at drikke et glas rom med kulsyre, hvilket antyder en unik og interessant smagsoplevelse​ (Untappd)​.

adminteam
adminteam
Articles: 145