Wychwood Hobgoblin Ruby Beer

Bryggeri: Wychwood  (https://www.wychwood.co.uk/beers/hobgoblin-ruby/)

Type:

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,2 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: This distinct ruby beer’s sweet caramel and fruity aromas tease the taste buds. Brewed with smooth and rich Chocolate and Crystal malts & a blend of Fuggles and Styrian Golding hops. Expect a delicious full-bodied toffee flavour and a fruity finish of figs, raisins and dates. Hobgoblin: Born Different.

Toner: Øllet starter med en klar fornemmelse af banan i både lugt og smag. Derfra kan du finde noget æble/pære-frugtagtigt og til sidst en bitterhed.

Fylde: Fylden i midten er primært det frugtige og noget karamelsødmen. Om du kalder det æble eller kirsebær, må være op til dig. Dadler og rosiner kan jeg ikke finde i smagen.

Udseende: Dyb rødlig gylden med blivende skum og moderat brus.

Bitterhedskala: 4

God til:

Historien: 

Min beskrivelse: Den frugtige start og karamel-sødmen er det mest fremtrædende i starten af smagen. Der er mange små nuancer, og den er lidt svær at sætte en præcis smag på. Bitterheden er næsten på IPA-niveau og føles læskende.

Min stjernevurdering: 3-4

Begrundelse for min vurdering: Jeg synes generelt den her øl er en god oplevelse, og den vil passe godt ind i mange sammenhænge. Dog når det frugtige og søde ikke helt højden med den sluttende bittehed og dermed hænger øllen ikke 100 % sammen. Det er bestemt ikke en dårlig øl, men der findes andre, der hænger bedre sammen i start og slut-smagene.

adminteam
adminteam
Articles: 145