Rocket Juice: Raspberry, Mango and Lime Sour

Bryggeri: Dry and Bitter Brewing Company (dryandbitter.com)

Type:

Indhold: 440

Styrke: 6,8 %

Genstande:

Gærtype: 

Fra etiketten: A blast of raspberry juice is balanced by creamy mango and then finished with the spicy tang of lime zest. All making for a Tangy, sweet and smooth sour beer.

Toner: Der er drøn på syren her, men med juice og lemon, er det også ideen. Den minder mig mest det hjemmelavede æblecider, jeg fik, da jeg boede i Frankrig. Det var surt og gæret og smagte meget af frugt og vildgær. Lidt som du kan finde i meget særlig dyre danske cidere, man kun serverer på restauranter. Her er smagen lidt mere i retning af solbær end ren æble, men ideen er lidt den samme. Det bitre er dog godt gemt, men en fuldstændig fraværd af sødme er vel en slags bitterhed.

Fylde: Man kan dårligt tale om fylde i den her øl, da det primært er frugten og syren, der dominerer. Der er en svag blød ølsmag i ganen, men du skal lede noget efter den.

Udseende: Dyb orange/rød og uklar. Helt uden skum og med hidsig prikken.

Bitterhedskala: 2

God til: EN skive rugbrød og en lussing.

Min beskrivelse: Altså det smager jo ikke som øl, men som cider. Det smager også godt, men øl, er det ikke. Som cider klarer den sig desuden kun halvgodt, og den kan ikke rigtig vurderes som øl. Duft og smag, der minder og vildgær giver den en antydning af fordærv, som også bliver brugt til at skabe esklusivitet og autensitet i meget dyre cirdere, så jeg kan godt se, hvor de vil hen.

Min stjernevurdering: 2

Begrundelse for min vurdering: Den her øl smager bestemt ikke dårligt. Slet ikke. Den smager bare ikke af øl. Den smager som eksklusiv cider. Altså ikke noget god øl, men god cider alligevel.

adminteam
adminteam
Articles: 145