Fur Rænnecance

Bryggeri: Fur Bryghus (furbryghus.dk)

Type: Brown Ale

Indhold: 50 cl

Styrke:  %

Genstande: 

Gærtype: Overgæret

Fra etiketten:.

Toner: Let og frisk i starten uden nogen egentlig antydning af noget bestemt. slutter af med en ret tydelig maltet bitterhed.

Fylde: Øllen starter som en pilsner uden at gøre meget væsen af sig og slutter af en en pludselig og tydelig, men harmonisk bitterhed.

Udseende: Rødgylden næsten uden skum eller brus

Bitterhedskala: 3-4

God til: På hjemmesiden står at denne øl er god til “rustik mad”. Det ved jeg simpelthen ikke hvad er. Det er noget af det mest tåbelige markedføringsgas, jeg længe har læst – men heldigvis skal de vurderes på deres øl, ikke deres markedsføringsafdeling. Jeg må fraråde denne øl til for stærk eller fyldig mad. Der skal ikke meget lakrids til før øllen forsvinder og kun efterlader duften af våd hund. Jeg synes den er god til en varm dag på terrassen.

Historien: 

Min beskrivelse: Som med andre Fur-øl “hænger den sammen” og er en dejlig og harmonisk øl at drikke. Den er mere interessant end en almindelig pilsner eller classic, men gør heller ikke meget mere væsen af sig. Pilsnere og classic er en kategori, der bliver lavet rigtig mange af og dermed også rigtig mange middelmådige øl af. Fur Rænnecance skilder sig dog ud, så skal du andet en bare bælde en sixpack, og kun vælge én øl denne eftermiddag, er den et godt valg.

Min stjernevurdering: 3,5-4

Begrundelse for min vurdering: Fur Rænnecance kan mere end en classic, men kan ikke stå imod som for eksempel en juleøl kan. Øllen er harmonisk og smager bare godt, og respekterer du dens begrænsninger, får du en god oplevelse.

adminteam
adminteam
Articles: 145