Landmad Økologisk Pilsner

Bryggeri: Skanderborg Bryghus (landmad.dk)

Type: Pilsner

Indhold: 50 cl

Styrke: 4,7 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Skanderborg Bryghus har, i samarbejde med Landmad, produceret en række øl, der er klassiske og moderne i sit udtryk. Det er smagen af nørderi og passion i hver eneste flaske.

Toner: Der er noget duft af græs og en ret markant karamelsødmen over den her og en meget, næste udeblivende, bitterhed. Den er i hvert fald ikke helt så let og frisk, som den er markedsført som.

Fylde: Det er som altid måske lidt unfair at snakke om fylde i en pilsner, men her er der en del sødmen, som man ellers ville finde i belgisk øl.

Udseende: Dybere gul uden videre skum

Bitterhedskala: 2

God til: Fordi der noget mere sødmen i den her øl, kan den klare at du spiser lidt mad eller en frokost til uden at den forsvinder helt.

Historien: 

Min beskrivelse: Øllet er overraskende sødt for en pilsner. Det er som sådan en meget god øl, der dog snarere falder i kategori med mildere belgiske øl.

Min stjernevurdering: 3,5

Begrundelse for min vurdering: Hvis du har læst med på bloggen her får, ved du at jeg er ude med riven efter øl, der sælger sig selv som noget, de ikke er. Den her er bestemt ikke nogen dårlig øl. Tvært om. Den er bare en lidt besynderlig pilsner. Det gør jo ikke noget, at den kan overraske lidt, men den er altså alt for sød af en pilsner at være – efter min smag.

adminteam
adminteam
Articles: 145