Skagen Ragnar Brut IPA

Bryggeri: Skagens Bryghus ()

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 11 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Øllen er lys og tør og sprudlende champagne øl, med helt fantastisk humleduft og smag. Den er god som aperitif eller i stedet for hvidvin til en god fiskeret.

Toner: Duften er citrus og frisk græs. Smagen er sød og let syrlig.

Fylde: Den primære fylde er en ganske dominerende sødmen

Udseende: Klar og lys gul

Bitterhedskala: 3

God til: Jeg synes forslaget med aperitif og fisk er en skidt ide. Den meget fremtrædende sødmen vil tage meget af apetitten. Den kan måske bedre passe til en lidt fed frokost og en sildemad.

Min beskrivelse: Øllet er en god oplevelse af sødmen og noget forår med det syrlige og duften af græs. Bitterheden er tilpas fremtrædende og passer til typen. Den reklamerede lave bitterhed og “champagne” er helt off i min verden.

Min stjernevurdering: 4

Begrundelse for min vurdering: Jeg drak min til påskefrokost og var rigtig glad for det. Med den høje procent måtte jeg dog lige sove lidt på sofaen efter. Den passer godt til mad, der smager af noget og indeholder flere toner, der gør øllet interessant i sammenhæng.

adminteam
adminteam
Articles: 145