GB Forår

Bryggeri: Gourmetbryggeriet (https://gourmetbryggeriet.dk/)

Type: 

Indhold: 75 cl

Styrke: 6,2 %

Genstande: 3,1

Gærtype:

Fra etiketten: GB Forårs Ale er en gylden og frisk øl, med fyldig karakter. Fylden balanceres elegant af krydrede noter fra humlen og frugtagtige elementer fra gæren. En ægte forårsbebuder! Kan nydes til forårets frokoster, salater, lam- og kyllingeretter, med nye asparges og nye kartofler. 

Toner: De proklamerede frugtagtige elementer er som med andre af typen smagen af græs og citrusfrugt. På den måde overrasker den ikke.

Fylde: Det er god let øl, grænsende til det jævne. Den glider let ned uden at være anmassende

Udseende: Tåget lys gul med god skum og mild brus.

Bitterhedskala: 2

God til: Frokoster og lette retter er oplagt mulighed og den er nok bedre end andre af typen, da bitterheden er lidt mere fremtrædende og dermed i stand til at give lidt modspil til maden.

Historien: 

Min beskrivelse: Blandingen af det belgiske og lidt søde islæt med forårsøllet er som sådan ikke uinteressant. Har du læst med her før, ved du at jeg tit efterlyser noget opfindsomhed, men i dette tilfælde giver det mest oplevelsen af, at øllet ikke rigtig ved hvilket ben den skal stå på. Det er bestemt ikke nogen dårlig øl – langt fra.

Er du til lidt syrlig øl uden at den bliver alt for voldsom er den primære lime-agtige smag, der udgør det primære “frugt” et godt bud.

Min stjernevurdering: 3-4

Begrundelse for min vurdering: Lidt jævn, men stadig med lidt indhold. Jeg er ikke overrasket, men den fortaber sig alligevel ikke i “kun” klassisk forårs-hvedeøl.

adminteam
adminteam
Articles: 145