Nr. 50: Cornelissen Luxury Lager

Bryggeri: Brewery Cornelissen

Type: Lager

Indhold: 33 cl

Styrke: 5,5 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Our Belgian Luxury Lager is brewed according to traditional Belgian

brewing methods.

It’s a tasty and refreshing lager with a perfect mixture of hand-selected hops and malts.

Cornelissen Belgian Luxury Lager is a proud and authentic Belgian beer.

Toner: Med lidt godt vilje kan du finde lidt citrus-toner iblandt, men du skal lede efter det.

Fylde: Der er ikke meget fylde i den her øl, så der er ikke så meget at skrive om. Der er nogle umami-toner at smage i ganen, som minder mig lidt om askebæger.

Udseende: Klar lys gul med  rigeligt skum.

Bitterhedskala: 2 (men måske vil den for dig fremstår som mere, der der ikke er meget andet i smagen) 

God til: Den øl vil ikke være god til ret meget mad. Der skal nemlig ikke meget til for at overdøve den. Sushi og lette forretter måske?

Historien: 

Min beskrivelse: Den her øl er en tynd oplevelse også selvom man forsøger at give den plads og virkelig smage på den. Der er stort set ingen smagstoner i den og det efterlader noget aske-umami i ganen og bitterheden til sidst. Begge dele passer til øllet, så det er som sådan ikke skidt, men det står ret meget alene og bliver derfor interessant. Da jeg tidligere har været efter belgiske typer øl, som jeg ofte ikke har smag for skulle man måske tro at den har var bedre. Da den er solgt som belgisk øl, og hvis du køber den som sådan, bliver du skuffet. Hvis den blev solgt som en halvbitter pilsner, ville det være mere ærligt.

Min stjernevurdering: 2

Begrundelse for min vurdering: Jeg er simpelthen skuffet. Jeg forsøgte at gå ind til den her øl med åbne øjne for belgisk øl, for at lægge mine mange forbehold lidt væk. Det havde jeg ikke behøvet, for der er absolut intet af den typiske belgiske smag i den her øl. Så skulle jeg vel være glad, men den her øl har heller ikke ret meget andet at byde på. Den er slet og ret kedelig.

adminteam
adminteam
Articles: 145