Primator Premium Lager

Bryggeri: Primator (https://primator.cz/)

Type: Lager

Indhold: 33 cl

Styrke: 5,0

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Vlajková loď náchodského pivovaru, kterou oceňují zákazníci více jak 30 zemí světa. Mistrovská ukázka pivovarského řemesla opírající se o výběr nejlepších surovin a vody. Technologie vaření na dva rmuty charakteristická pro ležák českého typu, otevřená spilka a dlouhodobé zrání v ležáckém sklepě Vám připraví nezapomenutelný smyslový zážitek.

Via translate: Flagskibet for bryggeriet Náchod, som værdsættes af kunder i mere end 30 lande rundt om i verden. En mesterlig demonstration af brygningsfartøjet baseret på et udvalg af de bedste råvarer og vand. Den to-mos madlavningsteknologi, der er karakteristisk for tjekkisk lager, åben kælder og langvarig modning i lagerkælderen, forbereder dig på en uforglemmelig sensorisk oplevelse.

Toner: Smagen i starten minder mest om fersken og en del af banan.

Fylde: Det er primært den frugtagtige smag og en hint af banan, der dominerer den her.

Udseende: Klar dybere gul

Bitterhedskala: 2

God til:

Historien: 

Min beskrivelse: Der er ikke så meget sødmen i den her øl, som i andre lagerøl, jeg har smagt. I min verden er det en god ting, men det er det måske ikke i din. Samtidig har den så ikke så meget andet at byde på, og den forsvinder derfor let i hukommelsen. God øl, men glemt igen.

Min stjernevurdering: 3,5

Begrundelse for min vurdering: Jeg kunne faktisk ikke rigtig huske den her øl, da jeg havde drukket den og har derfor ændret lidt på mit syn. Egentlig synes jeg det er en god øl, der var en behagelig oplevelse, men samtidig tilpas anonym til, at den ikke tager fuldt point.

adminteam
adminteam
Articles: 145