Lottrup American Lager

Bryggeri: Lottrup

Type:

Indhold: 50 cl

Styrke:  5,0 %

Genstande:

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten: Malthe Conrad Lottrup (1815-1870) er et typisk eksempel på en driftig erhvervsmand fra 1800-tallet, hvis livsværk lever videre. Parallelt med Schiøtz i Odense kastede Lottrup sig med antusiasme over ølbrygningen. Sammen med apotekerne Aagaard og Redelin etablerede Lottrup i 1856 det bayerske ølbryggeri Ceres o Aarhus. Nu kan man igen nyde den gode bryg fra Lottrup – i en mere nutidig version.

Toner: Starter i sød karamel og ender i bitterhed, der minder mest om Pale Ale.

Fylde: Den minder på mange møder om Lottrups Red Cupper Ale, bare i en mildere version. Den starter også med en karamelagtig sødme, der ender i en næste pale ale-agtig bitterhed

Udseende:

Bitterhedskala: 3-4-ish (af 5)

God til:


Lottrup American Lager øl anmeldelse

Min stjernevurdering: (3 / 5)

[beskrivelse]

Min begrundelse for vurderingen: Der er et eller andet ved Lottrup-mærket, der generer mig. Skal jeg være ærlig, kan jeg ikke helt sige hvad det er. Jeg kan nok ikke sige mig fri for at det farver synet på den her øl. Dog kan jeg ikke sige at den er dårlig som sådan – den er bare lidt uinteressant.

adminteam
adminteam
Articles: 145