Syndikatet Mekanikeren

http://www.syndikatet.dk/mekanikeren.html

Bryggeri: Syndikatet ()

Type: Mild Amerikansk Ale

Indhold: 33 cl

Styrke: 4,0

Genstande: 0,9

Gærtype: 

Fra etiketten: Halmgul til gylden i farven, blidt hvidt skum og en let krop. Enkel og ligetil at drikke, men så godt skruet sammen, at du ikke vil kede dig.

Belgiske specialmalte giver en let brødagtig grundsmag, som krydres pikant af den amerikanske humleblanding.

Velegnet som tørstslukker eller reparationsøl. Det moderate alkoholniveau gør den til den oplagte fyraftensøl for øldrikkere med sans for både kvalitet og trafiksikkerhed.

Mekanikeren er Syndikatets letteste øl, hvilket fint afspejler hendes ry, når der hviskes i organisationens kroge.

Toner: Der er er ikke mange toner i den her øl, den har en svagt frugt-agtig et-eller-andet og godt gemt i bunden noget vanilje. 

Fylde: Øllet er mest af alt domineret at uden alt for meget “krop”. Den er let er og gør ikke mere modstand end en pilsner, og “fylde” har den ikke rigtig

Udseende: Svagt tåget og gul med kraftigt skum

Bitterhedskala: 4

God til: Deres ide om en reperationsøl, er nok ikke meget ved siden af. Der skal ikke meget mad til, før allen bliver væk, og den gør fint alene.

Historien: 

Min beskrivelse: Som med andre Pale Ales er bitterheden den mest fremtrædende, men resten af øllet er lidt kedeligt. Den smager såmænd godt og gør ikke meget væsen af sig, så skal du bruge en simpel øl uden det helt store at gå på jagt i, er den sikkert god nok.

Min stjernevurdering: 3

Begrundelse for min vurdering: For en special luksusøl er den her lidt skuffende. Den bliver solgt som simpel, og det lever den op til, men det gør det også til en lidt kede oplevelse. Mekanikeren er ikke en dårlig øl – langt fra, men den er lidt småkedelig.

adminteam
adminteam
Articles: 145