Jacobsen Viva Classic

God sødme og undslipper den lidt sure bitterhed…

Our Score

En smule frugtagtighed, der minder om frys-selv is, men jeg kunne ikke decideret genkende de stikkelsbær og passionsfrugt, som er angivet på etiketten.

Annonce

.

Bryggeri:

Type:

Indhold: cl

Styrke: %

Genstande:

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Ravgylden frisk Classic med balanceret maltsødme og læskende efterbitterhed. Frisk duft af stikkelsbær og passionsfrugt. 

Toner:

Fylde:

Udseende:

Bitterhed: (/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Jacobsen Viva Classic

Jacobsen Viva Classic er mørk gylden øl med rigeligt og blivende skum. Den har en god sødme og undslipper den lidt sure bitterhed andre og billige Classic øl kan have. 

Det anråbte “stikkelsbær og passionsfrugt” kan jeg ikke finde. Hvis man lade den ligge lidt på tungen er der noget frugtagtigt over den, der dog minder mig mest om frys-selv is (men det er måske passionsfrugt-smag?)

Øllen tillader sig at være lidt mere bitter end andre Classic, men det er godt gemt bag rasten af fylden og passer godt i helheden. Det gør mere øllen interessant. 

Jeg har endnu ikke afgjort om den tager pladsen foran Fur. De to er klart mine farvoritter. 

Den kan drikkes til alt hvad du ellers ville drikke en klassisk til så sushi, dansk frokost og grillmad på terrassen er gode bud.

Min stjernevurdering: (/5)

TEKST OM HVORFOR

Om Jacobsen Viva Classic

Jacobsen Viva Classic øl modtager blandet feedback fra ølelskere online. På Untappd scorer den et gennemsnit på 3.2 ud af 5 baseret på over 9,000 bedømmelser, hvilket indikerer, at mens nogle nyder den, finder andre den måske middelmådig​ (Untappd)​.

På BeerPal, hvor øllen er bedømt til 3.075 ud af 5, beskrives smagen som en nyfortolkning af en wienerlager med en maltet, sød krop lig den klassiske, men med balanceret bitterhed og forfriskende aromaer af stikkelsbær og passionsfrugt. Denne beskrivelse indikerer, at øllen har en kompleks profil, der kan appellere til dem, der søger en balance mellem sødme og bitterhed​ (BeerPal)​.

Annonce

.

adminteam
adminteam
Articles: 145