Fortælling Fra Vesten Tirpitz Pale Ale

Bryggeri: Fanø Bryghus (fanoebryghus.dk)

Type: Pale Ale

Indhold: 50 cl

Styrke: 5,0 %

Genstande:

Gærtype:

Fra etiketten: Brewed with 100 % organic malt and hops “Fortælling Fra Vesten” is a american style Pale Ale brewed with New Zealand and American organic hops resulting in a beer that is rich in citrus flavors an aroma.

Toner: Den starter med noget citrus-historie og antydning af frisk græs, og går hurtigt over i en rimelig skarp bitterhed.

Fylde: Der er ikke noget egentlig fylde i den her øl. Den friske start med citrus og græs, blive rhurtigt afløst af en rimelig skarp bitterhed. Der er altså ikke nogen egentlig “krop” at komme efter.

Udseende:

Bitterhedskala: 4-5 af 5

God til:

Historien: 

Min beskrivelse: Øllen er god, men i sig selv ikke noget opsigtvækkende bekendtskab. Den friske start med den lidt citrusagtige smag og antydning af en duft af græs, gør den behagelig og læskende. Og sammen med bitterheden bliver den en god tørstslukker. Den har lidt svært ved at skille sig ud og dagen efter er den glemt.

Min stjernevurdering: 3-4

Begrundelse for min vurdering: Jeg synes som sådan ikke det her er nogen dårlig øl. Den er bare heller ikke speciel eller bemærkelsesværdig. Den passer godt ind i katagorien, men skal jeg give 50-60 kr for en øl, vil jeg gå efter en anden og mere helstøbt oplevelse.

adminteam
adminteam
Articles: 145