Harboe Nul Alkoholfri Pilsner

Utroligt kedelig akoholdfri pilsner…

Our Score

Harboe Nul alkoholfri pilsner er kedelig. Og så er der ikke så meget mere at sige om det. Det er faktisk problemet. Den smager ikke grimt, men du skal ikke drikke den for smagens skyld.

Annonce

.

Bryggeri: Harboe

Type: Pilsner

Indhold: 33 cl

Styrke: 0 %

Genstande: 0

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Vi brygger øl, de fleste holder mest af.

Toner: Der er en svag, men lidt ubestemmelig syrlighed.

Fylde: Ikke rigtig noget.

Udseende: Klar, lys gul

Bitterhed: Fremstår temmelig bitter (3/5)

Annonce

.

Min anmeldelse af Harboe Alkoholfri

Der er ikke meget at sige om øllet. Smagen fortager sig hurtigt, og selvom det da er øl, er der ikke meget at gå på opdagelse efter. Jeg ved godt at alkoholfri øl er svære at få gode, og Harboe smager da heller ikke ligefrem dårligt – men der er virkeligt ikke meget at sige.

Min stjernevurdering: (2/5)

En rigtig kedelig øl, så hvis du ikke lige gider saftevand eller Prime, så er den her måske bedre. I alle andre tilfælde, er den ikke kalorierne værd. Du skal ikke drikke den for smagen i hvert fald.

…beklager.

Om Harboe Alkoholfri

Harboe alkoholfri øl er en del af produktlinjen fra Harboe Bryggeri A/S, som er et dansk bryggeri beliggende i Skælskør, Danmark. Harboe Bryggeri producerer en bred vifte af drikkevarer, herunder øl, sodavand og energidrikke, og har eksisteret siden 1883, hvilket gør det til et af de ældre bryggerier i Danmark.

Alkoholfrie øl fra Harboe er designet til at tilbyde forbrugerne en smagsoplevelse, der ligner traditionel øl, men uden alkoholindholdet, hvilket gør dem til et godt valg for dem, der ønsker at nyde smagen af øl uden virkningerne af alkohol. Disse øl er typisk brygget på en måde, der enten fjerner eller aldrig tillader alkohol at udvikle sig under gæringsprocessen, afhængigt af den specifikke metode, der anvendes af bryggeriet.

Annonce

.
adminteam
adminteam
Articles: 145