San Miguel 0,0%

Ligegyldig og kedelig alkoholdfri øl…

TAG LINE…

Our Score

Øl som den her giver alkoholfri øl sit dårlige ry. Den er simpelthen en tam og træls oplevelse. Der er ingen smag andet en den triste brændte smag at brændt korn.

Annonce

.

Bryggeri: Grupo Mahou San Miguel

Type: Pilsner, alkoholfri

Indhold: 25 cl

Styrke: 0,0 %

Genstande: 0

IBU: (kan ikke finde info)

Gærtype: Overgæret Undergæret

Fra etiketten

Mild smag med maltet noter af ristet byg og en mild bitter afslutning.

Toner: …ikke rigtig noget. Den der ristede byg måske.

Fylde: Ingen

Udseende: Gylden gul og klar uden skum

Bitterhed: Ikke bitter (1/5)

God til: Noget meget mildt… Jeg tror ikke engang, den ville kunne gå til sushi.

Annonce

.

Min anmeldelse af San Miguel 0

En stort set ligegyldig og tom oplevelse af noget, der vel nok smager som øl, men så er det også slut. Der er ikke rigtig noget at komme efter.

Min stjernevurdering: Ubrugelig (1/5)

Øl som den her giver alkoholfri øl sit dårlige ry. Den er simpelthen en tam og træls oplevelse. Der er ingen smag andet en den triste brændte smag at brændt korn.

Så drikker jeg heller vand.

Om San Miguel 0

San Miguel 0,0% øl modtager blandede anmeldelser online. Fra en anmeldelse på Steady Drinker fremgår det, at San Miguel 0,0% er en alkoholfri pilsner, der er populær i Spanien og har været tilgængelig i Storbritannien siden 2015. Øllen beskrives som overraskende interessant med en tyk, cremet konsistens og en lav karbonering, der kunne appellere til dem, der kan lide fyldige, maltrige øl. Den har dog en karakteristisk “wortiness” i både aroma og smag, som er et tydeligt tegn på, at det er en alkoholfri øl. Anmelderen noterer også, at øllen indeholder “smagsstoffer” ud over vand, humle og bygmalt, hvilket kan være et problem for nogle forbrugere, der foretrækker at kende alle ingredienserne i deres drikkevarer​ (Steady Drinker)​.

På Vild Med Vin får San Miguel 0,0% en samlet vurdering på 3,2 ud af 6 baseret på brugeranmeldelser. Dette tyder på en middelmådig modtagelse blandt forbrugerne, med bemærkninger om, at øllen har en let bitterhed​ (VildMedVin)​.

Annonce

.

adminteam
adminteam
Articles: 145